Min liderlige veninde

Denne historie er sand. Jeg er en pige på 22 år. Siden jeg gik i 3 klasse har jeg kendt Lisbeth. Vi har altid været slyngveninder og betroet hinanden alt. Troede jeg. Da vi var 15 år gamle, prøvede vi lidt pigesex. Det var faktisk så godt, at vi, når vi ikke havde en ven, dyrkede hinanden.

En dag kom jeg på besøg hos Lisbeth, hun havde lige fået sin nye lejlighed. Jeg tog i entredøren, som ikke var låst og gik indenfor. Jeg hørte Lisbeth sige: ” Ja. Sådan, det er godt ”. Jeg troede hun var ved at få sat billeder op, men nej. Det var hendes forældres store hund, Sorte, som var i gang med at slikke hendes fisse. Synet fascinerede mig, så jeg blev stående sådan lidt i skjul bag døren indtil stuen. Sorte slikkede som havde den aldrig gjort andet. Så kom Lisbeth. Hurtig lagde hun sig på knæ og Sorte hoppede op på hendes ryg. Hun havde givet han nogle tennissokker på, så han ikke kradsede hende. Hans røde pik dinglede mellem benene, mens den smådryppede. Han prøvede at ramme fissen, men måtte have hjælp af Lisbeth. Nu gik den vilde jagt, Sorte kneppede hurtigere og hurtigere mens Lisbeth gned sin kilderknop. Tungen hang ud af Sortes mund, da han og Lisbeth kom samtidig. Folk påstår at en hund hænger fast inden i en kvinde længe efter at den har fået udløsning. Det passer ikke i dette tilfælde, Sorte gled ud og satte sig til at slikke sin pik ren for safter. Jeg havde under optrinet stukket den ene hånd ned i mine trusser, hvor jeg gned men lille knop, så jeg kom med et lille gisp, lige efter at Lisbeth var kommet. Lisbeth drejede hovedet og så på mig: ” Var det et flot syn? Fik du noget ud af det? Lås hoveddøren og kom med”.
Jeg fulgte ordren og gik med ind i soveværelset, hvor Lisbeth langsomt trak mine trusser, nederdel og bluse af. Nu stod vi begge helt nøgne overfor hinanden. Lisbeth skubbede mig bagover og ned på sengen, hvor hun begyndte at slikke min fisse. Jeg blev godt våd og liderlig, da hun kaldte på Sorte: ” Kom og slik Yvonne ”. Jeg protesterede og sagde: ” Jeg har aldrig prøvet en hund før ”. ” Så er det på tide” sagde Lisbeth. Jeg må indrømme, at den ru hundetunge virkelig kunne noget ingen andre havde kunnet. Jeg nød hunden og Lisbeths fingre der gled ud og ind af mig, så meget at jeg kom i en kæmpeorgasme. ”Vend dig om og læg dig på knæ” beordrede Lisbeth. Så krøb Sorte op på mig. Lisbeth hjalp ham ind i mig. Så var det min tur til at blive kneppet af Sorte. Også det var en oplevelse, han fyldte mig godt ud, så jeg kom atter engang lige inden Sorte sprøjtede inden i mig.

Lisbeth fortalte senere, at hun havde planlagt at jeg skulle overraske hende. For jeg havde nogle dage forinden, hvor vi havde været til fest sammen, sagt i min brandert at alle former for sex var tilladt, blot partneren var indforstået. Det havde hun tænkt over og besluttet at røbe sin hemmelighed med Sorte. Hun havde dyrket ham de sidste 4 år, når han var i pleje hos hende. Det er han ofte, da hendes forældre rejser meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *