De 2 tøser

De to unge kvinder sad og flirtede med mig. Den ene var min elskerinde og hun havde inviteret en veninde til middag. Ja og det var mig der skulle lave maden. Hun havde talt om denne veninde et stykke tid, så jeg var lidt spændt på hvad hun var for en. Lige da hun kom ind af døren, kunne jeg lide hende. Hun var meget ligefrem og så, ligesom min elskerinde, ret godt ud. Hun var helt lyshåret. Min elskerinde er mulat og en mørk dejlig varmblodig pige. Det var spændende at se om veninden også var varmblodig. De to piger sad og flirtede med mig. Veninden havde frækt tøj på med dyb udskæring og hun blev ved med at læne sig frem over bordet, så hun var helt sikker på at jeg så, der ikke var en BH der holdt hendes yndigheder oppe. Hun var godt nok fræk. Min elskerinde Anna og hendes veninde Sine var et par frække tøser. Anna var altid liderlig og hun havde været villig til at eksperimentere med mig. Hun var på 3 måneder blevet en ret erfaren ung dame. Hun var efterhånden til det hele. Da jeg en dag for sjov sagde det kunne være fedt at have hende og en veninde med i sexlegen, havde hun smilet og sagt hun ville arrangere en overraskelse til mig en dag. Og dette var dagen. Sine var kommet og Anna sad og begyndte at tage Sine på lårene. Sine så på mig imens Annas hånd gled op af Sines bare lår. Hun smilede. Jeg tror Anna havde fortalt hende alt om vore vilde lege. Pludselig rejste Sine sig op og skubbede tallerkener til side. Hun lagde sig op på bordet og gjorde tegn til mig om at komme tæt på. Jeg rejste mig og hun trak mit hoved ned til sit. Jeg kyssede hende på munden og straks mærkede jeg hendes frække tunge komme min i møde. Jeg så ned af hende ud af øjenkrogen og kunne se Anna i gang med at trække hendes trusser af. Det var et frækt syn. Sine spredte sine ben og hviskede til mig, ’fortæl Anna hvad hun skal gøre ved mig’. Jeg nikkede og bad Anna om at slikke Sines inderlår helt oppe ved siden af kussen. Anna gjorde som der blev sagt, men jeg vidste hvad Anna virkelig gerne ville. Hun ville med garanti gerne spændes op på spisebordet med vidt spredte ben helt nøgen så både jeg og Sine kunne bruge hendes dejlige brune krop. Jeg hviskede det til Sine og hun smilede. Vi sprang begge på Anna og lagde hende ned på gulvet. Sine rev hendes top af mens jeg hev nederdelen af. Pludselig havde Anna kun trusser på. Jeg holdt Anna nede mens Sine fjernede trusserne. Så fik vi hende op at stå og smed hende ned på spisebordet. Sine spredte hendes ben vidt fra hinanden mens jeg bandt dem fast til spisebordets ben. Så tog vi hendes arme op over hovedet og bandt også dem. Så lå Anna der og så lækker ud helt nøgen. Sine kom hen til mig og vi tungekyssede lige foran Anna. Jeg kunne se Anna vride sig for hun ville også have tungekys. Jeg slap Sines læber så Anna kunne se min tunge og så fik jeg Sine til at suge på min underlæbe. Jeg tog hendes tøj af så nu havde jeg to nøgne piger i mit hjem. En der var bundet til mit spisebord og en der villigt gjorde hvad jeg bad om. Jeg fik Sine til at gå på knæ og knappe mine bukser og. Vi gjorde det tæt på Anna så hun kunne se Sine sutte på min pik. Hun var god til det og min pik blev vildt stiv. Mens hun suttede vandrede mine hænder rundt på Annas krop. Jeg hev hende lidt i brysterne og masserede hendes kilder. Anna slikkede sig om munden vad synet af Sine med min pik i munden. Jeg tog fat i Sines hoved og begyndte at styre det ned og op over min pik. Jeg kneppede hendes mund langsomt. Det var dejligt. Så bad jeg hende om at lægge sig ovenpå Anna. Sine smed det sidste af sit tøj og lagde sig ovenpå Anna. Hendes hvide røv var smuk næsten lige så smuk som Annas brune. Hun tog armene op og jeg bandt dem til Annas. Samme med hendes ben. Så nu lå de der , de to tøser bundet til hinanden. Jeg bad Sine om at kysse Anna på munden men hun ville ikke. Hun så på mig med et drillende glimt i øjet. Så jeg gav hende et klask i den hvide røv. Hendes balder sitrede af slaget. Så satte hun munden til Annas og jeg kunne se hendes tunge prøve at bore sig ind i Annas mund, men Anna havde sine læber lukket. Jeg tog fat i Annas skamlæber og bad hende om at åbne munden så jeg kunne se hende og Sine tungekysse. Hun rystede på hovedet så jeg nev hende i skamlæben. Jeg holdt øje med hendes ansigtsudtryk. Hun så salig ud med lukkede øjne og så åbnede hun langsomt sin mund. Sine satte munden til og jeg kunne se hendes frække spidse tunge smutte ind i Annas mund. Det var så frækt at se at den næsten gik på mig. Anna suttede på Sines tunge. Jeg var ret overbevist om at de to havde leget med hinanden før. Jeg lod en hånd glide ind mellem de to piger nede mellem deres lår og tog skiftevis Anna og Sine på kussen (og ja jeg kan godt nøjes med din dejlige kusse til at starte med Anna). Jeg gik ned for bordenden for at se de to piger bagfra. Jeg kunne se lige op i to dejlige kusser. Den ene lyserød med mørke hår og den anden (Annas) dejlige kusse som havde mørke skamlæber. Jeg stak mine hænder ind mellem benene på dem og åbnede begge kusserne. Annas kusse var som altid et indbydende syn. De mørke skamlæber som omkransede det lyserøde kød var noget der altid ophidsede mig. Kontrasten var endnu større nu hvor jeg havde Sines kusse med de lyse skamlæber lige ovenover. Jeg havde stadig tøj på, kun min pik var fremme. Den var stiv ved synet af de to lækre tøser som lå bundet til hinanden. Jeg lod mine hænder gå på opdagelse på deres sammenbundne kroppe. Jeg lod en hånde glide hen over Sines hvide balder og krammede dem grundigt. Sine stønnede. Specielt da jeg lod en finger glide ind mellem hendes balder og strejfede hendes lille numsehul. Jeg ville lige se det, så jeg spredte hendes balder vidt fra hinanden. Dejlig stramt hul så det ud til. Jeg gjorde det samme med Anna om end det var lidt mere besværligt, men Anna løftede røven lidt så jeg kunne sprede hendes balder og se hendes lille hul. Et syn for guder de to piger. Så tæt sammen og kontrasten mellem Annas mørke lød og Sines totalt lyse hud. Jeg lod min hånd glide ind mellem deres maver og Sine løftede sig lidt. Jeg lod hånden glide helt op til deres bryster og kneb Annas lidt og så Sines. De smilede begge til mig. Liderlige smil. Jeg kyssede Sine og jog tungen langt ind i munden på hende. Samtidig gled min hånd ned mellem hendes ben og en finger gled ind mellem skamlæberne på hende. Hun var våd og varm. Så vendte jeg hovedet lidt og stak tungen ind i munden på Anna. Hendes ivrige tunge kom min i møde og jeg lod min hånd glide ned og maste en finger ind i hendes våde kusse. Faktisk fandt jeg ud af at hvis Sine pressede sig hårdt ned over Anna kunne jeg stikke en tommelfinger op i hende mens min langfinger kunne nå ind Anna. Så jeg havde en finger i hver af de dejlige liderlige pigers kusser. Jeg tungekyssede dem på skift. Det var ret så liderligt. Jeg blev hurtigt mere dristig, lod fingeren glide mellem deres balder, men jeg ville mere end det her. Jeg Løsnede Sine og trak hende ned af bordet. Der var mærker efter rebene på hendes håndled og ankler. Hendes ansigt var blussende af ophidselse. Jeg trak hende hen foran den bundne Anna og tungekysse hende så Anna kunne se det hele. Jeg kunne se at Anna gerne ville have min pik i munden, for hun så sultent på den. Den var også lige ud for hendes mund, men hun fik ikke lov. Jeg skubbede Sine hen mod Anna og fik hende til at sutte på Annas bryster. Mens hun gjorde det tog jeg hendes ene hånd og lagde den mellem Annas ben. Med det samme begyndte Anna at stønne. Sine massere Annas varme bløde våde kusse blidt, men det var ikke det hun skulle.

Jeg gav Sine et hårdt klask bagi og sagde til hende at hun skulle stikke 3 fingre ind i Anna, for Anna kunne lide at blive fyldt ud. Jeg gik hen for enden af bordet og så til mens Sine manipulerede sine fingre ind i Annas våde glinsende mulatkusse. Jeg trak Sine ned til Annas våde skamlæber og bad hende om at slikke og kysse dem. Hun gjorde ikke lige med det samme hvad jeg bad om, så jeg slog hendes hvide balder hårdt. Denne gang stoppede jeg ikke før hendes balder var røde. Sine var vildt ophidset nu og satte munden til Annas våde kusse og sugede og slikkede som en gal. Imens blev jeg ved mad at give hende et enkelt slag i ny og næ. Hun tændte mere på det end Anna og det passede mig fint. Men Anna skulle ikke snydes så jeg fik Sine op på bordet i en 69er. Anna så på Sines kusse, som nu var lige ud for hendes mund. Sine slikkede Anna som en gal. Anna vidste ikke rigtig, men et skal lige på kilderen fra Sine overbeviste hende og hun satte munden til Sines lyse kusse, med de lyserøde skamlæber. Nu var det min tur. Jeg kravlede op på det nu knirkende spisebord og satte pikken til Sines kusse. Mens Anna slikkede maste jeg pikken ind i Sine. Hun var varm indeni, som en smeltedigel. Det var en utrolig fornemmelse at kneppe hende mens Anna så til så tæt på. Jeg mærkede hurtigt Annas tunge strejfe min kugler. Så pludselig tog fanden ved Anna. Hun stak tungen op i røven på mig, uden forvarsel og jeg kunne ikke holde mig. Jeg sprøjtede op i Sine, trak den ud i sidste øjeblik og stak den i munden på Anna, så hun kunne får lidt af spermen. Hun suttede og sugede på min pik mens den sprøjtede de sidste krampetrækninger. Det var næsten for meget af det gode. Jeg stønnede og maste pikken så langt ind i hendes mund som den kunne komme. Da jeg var færdig, satte jeg mig ned i en lænestol og så til mens Sine fortsatte med at lege med den fastbundne Anna.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *