Den forbudte fantasi

Døren gik op og ind kom en mand mere. Det var ikke det hun var gået med til. Hun skulle kun være sammen med ham, det var aftalen fra starten af. De små grinede til hinanden, da de holdt hende fast og selvom hun vred godt i kroppen, tvang de sig begge på hende……… Jeg bed mig selv i læben, lukkede øjnene og var faktisk lettet over at reklamerne var kommet lige på dette tidspunkt i filmen… Hvad var der galt med mig? Jeg lå og blev helt opstemt af at se på en pige der blev voldtaget af to mænd!!

Endnu værre var at jeg faktisk nu følte mig ærgerlig over at der var kommet reklamer, for kendte jeg filmbranchen godt nok, så ville scenen nok ikke fortsætte når de var slut og lige nu ville jeg bare gerne se mere… Jeg prøvede at ryste det af mig, men tankerne begyndte at tage mere og mere form. Jeg lukkede mine øjne i igen og inden jeg så mig om befandt jeg mig i den mest forbudte fantasi

Jeg var iført en stram lille kort kjole, selvsiddende strømper og et par høje stilletter. Mit hår var fyldigt, med lange bløde lyse krøller og så havde jeg fået et bind for øjnene… Han havde lovet mig en nat jeg aldrig ville glemme, med nydelse og forførelse ud over det sædvanlige. Jeg kendte ham ikke og det var en grænse jeg virkelig havde måtte overtale mig selv til at træde ud over. Men hvis virkeligheden kunne leve op til hans skrevne ord, var dette en nat jeg bare måtte opleve. Hvordan han havde beskrevet at han ville spænde mig fast og kun koncentrer sig om mig. Hvordan jeg ville tigge og be ham om mere og at min krop ville gå med nydelsen af tilfredsstillelse i flere dage efter.

En dør blev åbnet og jeg blev ført ind i et lokale der duftede af levende lys. Han lagde mig blidt på en stor seng, med bløde lagner og forsigtigt tog han mine hænder og bandt dem fast med manchetter til en kold sengegavl, sikkert lavet af metal. Spændingen begyndte at tage til og jeg kunne mærke at jeg blev mere og mere opstemt. Han sagde ingenting, men lod mig føle alt. Hans duft og hans åndedræt gjorde mig endnu mere tændt og min længsel efter denne fantastiske aften skulle begynde voksede sig større og større og jeg kunne mærke at ikke kun hans åndedræt ændrede sig, men også mit.

Forsigtigt begyndte han at tage min kjole af og det eneste jeg beholdte på var mine selvsiddende og bindet for øjnene. Ikke at kunne se noget, men kun forstille sig hvad der forgik, var så ophidsende at jeg havde mest lyst til at sige at han bare skulle tag mig og få mig til at komme… Jeg blev revet ud af mine tanker da jeg hørte døren gå op igen. Intet blev sagt, men jeg fornemmede at der var andre i lokalet. Ængsteligheden kom over mig, men turde ikke sige noget. Måske jeg tog fejl og ville ikke ødelægge den intense stemning vi havde bygget op.

Jeg kunne mærke hans hænder der begyndte at lege hen over min krop og da han stille kærtegnede mine bryster begyndte jeg at slappe af igen og glemte alt om tanken af at der skulle være kommet andre til.

Hans tunge ramte min brystvorte og det gippede i hele kroppen på mig. Jeg kunne mærke hvordan jeg blev vildt ophidset og tanken om at få lov til at mærke ham dybt oppe i mig kunne slet ikke beskrives. Langsomt bevægede han sig ned af min krop, lige forbi min nu meget våde fisse og kyssede mig blidt ned af inderlåret, lidt op igen men stadig ikke der hvor jeg allermest havde lyst til at mærke ham. Hvis jeg kunne, ville jeg ha taget fat i hans hoved og tvunget ham til at begynde at slikke mig, men jeg kunne mærke jeg var spændt godt fast og var fuldstændig overladt i hans magt. En del af mig elskede det og en anden del havde lyst til bare at kæmpe for at komme fri.

Endelig gav han efter og følelsen af at mærke hvordan hans tunge legede med min klit og hvor god han var til det, gjorde at jeg næsten var ved at komme med det samme. Men så heldig var jeg heller ikke. Han holdt mig hen og vidste lige nøjagtigt hvad han havde gang i. Den magi hans fingre kunne, ledte mig ud i en følelse jeg aldrig havde mærket før og det var som om en orgasme blev bygget op, men ikke brød ud. Jeg var i en form for ekstase hvor jeg bare havde lyst til at forblive, men pludselig stoppede han og jeg kunne høre ham rejse sig op. Hvorfor? Hvorfor nu?? Jeg var så tæt på den vildeste orgasme og så stoppede han?! Jeg tiggede og bad om mere, lige nøjagtig som han havde lovet jeg ville komme til og lige netop der, hørte jeg en latter… nej ikke en, men to.. Ængsteligheden kom op i mig igen, men inden jeg kunne tænke videre, var han mellem mine ben igen og min fisse blev endnu engang tilfredsstillet.. men denne gang blev jeg slikket på en anden måde, det var ikke det samme som før? Jeg kunne intet stille op og orgasmen flød hen over min krop, bølgende af sammentrækninger, der fik hele min krop til at sitre.

Fuldstændig afslappet lå jeg og nød fornemmelsen i min krop, og samtidig kørte tankerne rundt i mit hoved om hvad det var der lige var sket. Men så trængte han hårdt og dybt op i min fisse. Og af ren overraskelse forsøgte jeg at trække mig tilbage, men han holdt fast i mine hofter og begyndte at gennemkneppe mig. Og mens jeg mærkede hvor meget hans hænder holdt fast i mig, fik jeg løsnet båndet for mine øjne. Og foran mig stod netop den anden mand som jeg havde fornemmet var kommet ind i rummet. Hans smil var lumsk og hans øjne strålede af begær og magt. En kvindelig stemme bag ham beordrede mig til at tage hans pik i min mund og der opdagede jeg at en meget betagende og velklædt kvinde sad i en stol og overværede det hele.
Det var jo ikke det her jeg havde sagt ja til?! Og så igen, han havde jo bare lovet mig en uforglemmelig nat. Jeg forsøgte først at komme fri, velviden at lige meget hvad jeg gjorde, var jeg spændt fast. Hænderne i mine hofter blev fastere i grebet og den store stive pik der stadig fyldte min fisse ud, var ikke stoppet med at tilfredsstille mit behov for nydelse.

Igen hørte jeg den kvindelig stemme beordre mig til at tage den anden mands pik i min mund og uden tøven gjorde jeg hvad hun sagde. Jeg lod min tunge lege rundt om hans spændstige pikhovede og nød den saft der flød ud af ham, slikkede det i mig og lod mine læber glide ned over hans pik. Min tunge fortsatte med at lege, mens han selv begyndte at kneppe min mund. Jeg ville ha givet alt for at få lov til at få mine hænder fri, men samtidig var det pisse frækt ikke at være i stand til noget som helst. Hvor var det en fantastisk tanke at vide at jeg blev kneppet godt og grundigt og samtidig havde en pik i min mund. At blive udnyttet på en måde jeg ikke selv havde bedt om, men som tilfredsstillede mig ud over mine vildeste fantasier.

Kvinden rejste sig op og gik hen imod mig. Hun havde taget hendes tøj af og synet af hendes smukke krop tændte mig mere end jeg nogensinde havde fantaseret om at en kvinde ville gøre. Hun satte sig hen over mig, med ryggen vendt imod mig og begyndte at læne sig forover, så jeg havde frit udsyn til hendes glatte fisse, som bestemt ikke så ud som om den var upåvirket af hele denne seance. Manden, hvis pik stadig var dybt oppe i mig, løftede mit underliv lidt op, så kvinden kunne komme til og mens han stadig kneppede mig, begyndte hun at slikke og lege med min klit. Jeg kunne næsten ikke koncentrere mig. Med en pik oppe i min fisse, en kvindes tunge på min klit og samtidig så skulle jeg lade min egen tunge lege med en anden pik. Jeg havde allermest lyst til bare at læne mig tilbage og nyde det, men pludselig blev jeg revet i håret så mit hoved røg tilbage og jeg kunne se i hans øjne at min mund blev brugt for lidt. Jeg fortsatte med at sutte hans pik og nød hver eneste dråbe han sprøjtede ind i munden på mig da han kom. Ikke noget skulle gå til spilde.

Han løsnede manchetterne op men holdt stadig mine hænder fast ned over mit hoved. Havde han regnet med jeg ville løbe skrigende bort nu, tog han da i hvert fald fejl. Dette var nydelse ud over alle forventninger. Endelig kunne jeg læne mit hoved tilbage og nyde hvordan min fisse blev udnyttet fuldt ud.
Hvordan jeg samtidig med at blive kneppet blev slikket på den mest fantastiske måde og det førte mig igen ud i den vildeste orgasme.

Kvinden vendte sig om imod mig og jeg blev skubbet nedad i sengen så mine hænder kunne komme helt op bag mig, stadig holdt fast af manden, stadig fyldt ud i min fisse og nu med en kvinde siddende hen over mit ansigt, så det eneste jeg skulle gøre var at lade min tunge lege med hende. Ord var ikke nødvendigt, jeg vidste hvad der blev forlangt af mig og en grænse jeg ikke vidste jeg havde var for længst overskredet. Jeg lod min tunge lege med hendes våde fisse og fandt mig selv meget overrasket over hvor meget jeg nød hvert et sekund af det. At høre hendes stønnen, mens jeg i skiftende tempo holdt hende hen med min legesyge tunge. Jeg kunne ha blevet ved længe, men pludselig trak manden sig ud af min fisse og kom op og stod ved siden af os. Han tog sin pik i hånden og spillede den af og sprøjtede ud over hendes fisse og ned i min mund. Jeg slugte alt hvad jeg kunne i mig, samtidig med jeg legede videre med hendes klit og følelsen af at høre hende komme var nok til at jeg ikke ønskede denne nat ville ende.

Taget i mine hænder blev sluppet og kvinden og den anden mand forlod rummet uden at sige et ord.
Tilbage lå jeg nu på sengen og tænkte at, hvad jeg troede denne aften ville indeholde havde taget en hel anden drejning, men bestemt ikke en jeg synes ringere om. Jeg følte mig brugt, udnyttet, men på en så lækker måde, at det bestemt ikke var sidste gang jeg skulle prøve det.
Manden jeg havde påbegyndt alt dette med satte sig ned ved siden af mig og med et glimt i øjnene spurgte han om jeg var okay? Jeg kunne ikke andet end at smile stort og sige…. ”Hvornår kan vi gøre det igen!?”

Jeg åbnede øjnene, reklamerene var slut og filmen var begyndt igen… uuuhaaaa.. denne fantasi var bestemt noget jeg blev nød til at få virkeliggjort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *