Fru søger slave

Fru søger slave. Slaven skal være ind stillet på at hans beløning er hans straf og at han skal være ydmy og være forberedt på at blive ydmyet og blive tvangs malket, bundet, revet, spydet på, bidt og hvis han er heldig pisket… Slaven skal være mellem 27 og 38 år… være alm af bygning eller trænet, helst uden knæ skader da han vil komme til at kravle en del. kontakt profilen her med en beskrivelse af dig selv som slave og Fru kanin vil vende tilbage til dig.

Kontakte mig

4 comments

 1. [email protected]
  Vis pik du vil så kom snap mig vi mødes et sted og du kommer til at være så vil med blive slikke ledet med din huller du sutter min pik hele ned men hove er ud jeg trykker ned og holder der mere når ja gennem knepp per bruge i alt

 2. Hej smukke jeg er frisk på at mødes med en dejlig kvinde som elsker meget sex ringe 31446006

 3. Bukker ydmygt for Fruen.
  Er en ydmyg kinky og lidt pervers slave på 45. Erfaren men endnu ikke fundet Fruen der mangler mig.
  Sender fotos ved kontakt.
  Håber at høre fra Dem Frue.
  Knæler og hilser ydmygt
  Måske Fruens kommende slave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *