Sex med en kvinde

Sex med en kvindeJeg søger en kvinde, som ligesom mig kunne tænke sig at udforske hinandens kroppe. Det er vigtigt, at kemien er i orden. At du har humor og at vi måske også kan snakke sammen. Måske en veninde med fordele på sigt. Om du er erfaren eller ny i dette univers er underordnet, bare du har lyst til at vise mig, hvordan kvinder kan nyde hinanden. Jeg har nogle fantasier, som jeg godt kunne tænke mig at udleve og sex med en kvinde, er en drøm, jeg har haft i lang tid, men først nu taget mod til at gøre noget ved. Så bær over med mig i starten, kan godt virke lidt genert. Fortrolighed er meget vigtig for mig, så det håber jeg det også er for dig. Jeg håber du vil sende mig et “hej”, så vi kan lære hinanden at kende. Jeg er IKKE interesseret i at blive kontakte at enlige mænd eller par som søger en pige til ham, eller hvor han er med på en kigger. Knus

Kontakte mig

2 comments

  1. Hej .. Jeg er frisk på at lege jeg er en kvinde der også tænder på tanken om noget frækt pige sex .. Skriv endelig
    Frække tanker lizette

  2. Hej. Jeg går med de samme fantasier som dig – og vil gerne udforske den del sammen med dig. Jeg er 157cm høj, vejer 53kilo, langt blond hår og en del tatoveringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *