Sex med andre

Min kæreste synes det er frækt, at jeg har sex med andre. Jeg gør det gerne for at glæde ham og nyder det selvfølgelig også selv! Jeg synes det er frækt at pirre og tirre ham ved at jeg er ude og have sex med andre, eller at gøre det her hjemme. Der er dog det krav, at der skal tages billeder, optages videoer eller foregå med webcam så han kan se med efterfølgende eller undervejs. 🙂 Samtidig er det et krav at det SKAL være med kondom! Jeg er ikke interesseret i at have sex med personer over 35-36 år. 🙁

Kontakte mig

6 comments

 1. Hej,

  Jeg er en ung fyr på 21, jeg kommer fra nordsjælland og jeg ville ikke have noget imod at være en del af jeres fantasi

  Hvis du har nogen spørgsmål så send en mail

  Håber det har interesse! 😉

 2. Hej,

  Jeg er en ung fyr på 21, som kommer fra nordsjælland. Jeg ville ikke have noget imod at være en del af jeres fantasi

  Skriv en mail hvis du har nogen spørgsmål

  Håber det har interesse! 😉

 3. Hej jeg er fyr på 24 fra Køge ?
  176 høj 60 kg blå øjne og brunt hår
  jeg synes din artiklen er interessant
  Jeg vil være meget glad for at få lov til at hjælpe dig
  Hvis du gerne vil vide mere om mig Kan du altid bare spørge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *