Vi søger ung mand

Vi søger ung mand eller moden kvinde. Vi søger enlig der vil lade sig vejlede og indgå i et langvarigt forhold med maser af eksperimenterende hygge og samvær Han er herre og bestemmer 100 % over hende i alt, der er kontrakt og samliv. Hun bruges til de fleste former for sex, og eneste grænser han pt. overholder er bæ, børn, blod, dyr o.lig. Er du ung mand <25, med noget mellem ørerne og benene. Uerfaren. Biseksuel. Er du moden kvinde med noget til gården og gaden. Erfaren. Biseksuel.

Kontakte mig

7 comments

 1. Hej smukke mennesker..

  Er en frisk ung fyr på 27 med job bil og gang i livet …
  Har nogen fantasier og lysten til modner leje med andre.. Glæder mig til at høre fra jer …

 2. jeg Kører gratis hjem til dig og giver dig det dejligste kærestesex til jar så
  Ringe til mig på
  50699817.
  og jeg kommer sår til jar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *