Søger en til sex

Søger en til sexHejsa i skønne mænd!
Jeg søger en til sex når jeg har lyst og det har jeg jævnligt. smiler. Håber jeg finder en der ser nogenlunde ud for skal tænde på personen,smiler. Håber der er nogen der har lyst til sex jævnligt kram. Håber at fine manden på den hvide hest ssønsker ikke kontakt fra par Jeg søger IKKE one-nights-stands, men en skøn mand, der kan være en fast elsker. Du skal være til mange timers intim og varm sex – quickies, blidt og kæligt, hedt og heftigt. Vi skal kunne mødes hver anden uge. Du skal helst være en høj, yngre mand – en gentleman med hjerne og hjerte på rette sted. Din personlighed gør hele forskellen for mig. Jeg er ikke tilhænger af nikotin! Formerne er stadig i bedste stil laugh og trænger til at blive luftet, beundret, kærtegnet og nydt af den rette mand angel DEN RETTE MAND i mine øjne har format og ‘hår på brystet’. Jeg er en godte, så du skal ikke have tendens til at gå i chok over din erobring!! Modne mænd: Jo, jeg vil gerne se dig, hvis du er jævnalderende, men vær sød ikke at byde ind, hvis den ikke har potensen med sig …. jeg bliver SÅ skuffet heart

Kontakte mig

9 comments

 1. Hej Eventyrer
  Stort kompliment for en flot, spændende og præcis profil. Du har fanget min opmærksomhed, på en måde der får min behårede brystkasse muskulatur til at banke. Jeg ønsker ikke at købe et abonnement her. Men vil udfordre dig til at finde min profil på bogen. Fornavn finder du i afslutningen og et anderledes efternavn Myrtue skriv gerne en besked. Kh Michael

 2. Hejsa! Jeg er helt vild med det du har skrevet! Jeg er selv en eventyrlysten ung fyr der søger lidt af det hele! Jeg vil meget gerne hører mere! Hvis du vel og mærket også vil! Skriv til mig på [email protected] eller en sms på 28 29 65 53 😉

 3. Hej Smukke!
  Damn det der er hot skrevet! Hvis du er interesseret, så kontakt mig gerne, så kan vi finde ud af en lækker aften, fyldt med mange timers hed sex! Jeg er 20 år gammel, 189cm høj og er stang liderlig efter din krop. For min skyld kunne vi sagtens mødes hver dag!
  Mvh Kasper

 4. Lidt om mig.

  29 år
  183 høj
  120kilo tung (muskoløs – Arbejder som livvagt og dyrker kampsport på elite plan)
  Virkelig kønt udsende

  Har en kæreste men vi dyrker næsten ingen sex og lider derfor efter en dejlig bolleven.

  Giv mig en besked på e-mail så kan vi bytte billeder.

  [email protected]

 5. M49 med hår på brystet og erfaring på mange områder. Mødes gerne til både quick og lange møder når du har behov. Tænder på det meste og er nysgerrig på at vide mere om dine frække sider. Mail mig så vi kan udvide kontakten.

 6. Søger stadig er gentleman der elsker sex er altid ledig og det lyder som om vi ville have det godt sammen

 7. Hej
  M29, Jeg vil meget gerne mødes med dig et par gange om ugen. Normal af bygning, Mørkt hår. 180.
  Skriv hvis det har interesse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *