Min mest pirrende oplevelse

For ca. 7 år siden tog jeg en uge til Tenerife, det var en spontan beslutning så jeg snuppede bare det hotel som rejsebureauet nu havde tilbud på. Det skulle vise sig at være et stort, lækkert hotel med en gigantisk pool og små oaser i en en kæmpe have. jeg nød dagene og ved poolen var højdepunktet en ca. 22 årig engelsk pige og hendes mor der tydeligvis var ude på sjov. De fik masser af opmærksomhed, ikke mindst datteren der slentrede rundt på bassinkanten topløs og i minimale g-strengstrusser. Hun havde nogle vidunderlige store bryster som hun nød at vise frem. Min første tanke om de to var faktisk et smil på læben, de virkede komiske. Om aftenen når jeg sad og nød et par drinks i baren kom de i højt humør i særdeles udfordrende tøj. Nedringede og lårkort, det var et dejligt syn. På min 3. dag gik jeg til poolen og fandt en lille plet skjult fra larm og støj. Det var faktisk utroligt at man kunne føle sig så alene på det enorme hotel. Bedst som jeg lå og læste kom den engelske datter ind i mit lille aflukke. “Hej, er der optaget her” spurgte hun, hvilket jeg selvfølgelig svarede nej til. Hun lagde et håndklæde på solsengen og tog trusserne af, jeg må indrømme at jeg lige sank en ekstra gang da hun stod så tæt på mig med hendes perfekte bryster og trimmede kusse. Hun lagde sig på solsengen med et ben på hver side så der var direkte adgang til hendes smukke kusse. Jeg har nøgenbadet i mange år og besøgt adskillige nøgenstrande, men lige nu vidste jeg bare ikke hvor jeg skulle kigge hen. Min pik voksede og jeg greb situationen. “Hvis du ikke har noget imod det tager jeg også mine badeshorts af” sagde jeg til hende. “Selvfølgelig har jeg ikke det, så har jeg også noget at kigge på” grinte hun. “Så håber jeg ikke du bliver skuffet” svarede jeg og tog shortsene af mens hun fulgte mig. Min pik var klar, men heldigvis ikke stiv. “Du har da ikke noget at skamme dig over ” sagde hun med blikket rettet mod min pik. Jeg tog lidt sololie og smurte mig ind, min pik fik en god tur og det var nærmest utroligt at jeg ikke bare kom ud over det hele. Hver en lille bevægelse hos hende var gennemtænkt, hun sørgede hele tiden for at hendes store bryster var skudt frem og hendes ben var spredte så jeg kunne kigge lige hvor jeg ville. Jeg følte hun ville køre mig helt til afgrunden af liderlighed og jeg må indrømme at jeg i den grad tændte på hende, bare tanken om at få lov at kneppe hende!! Jeg fik en idé. ” Vil du ikke tage et billede af mig” spurgte jeg mens jeg tog mit kamera frem. “Jo da” svarede hun, “vil du ikke også have et af mig?”. Det var det jeg havde håbet på, men overhovedet ikke regnet med at hun ville svare. Jeg startede med at sætte selvudløseren til og satte mig over til hende. Vi grinte og tanken om at jeg sad med en stor halvfed pik ved siden af så lækker en pige gjorde mig bare så liderlig. Jeg fik taget 8 billeder af hende, jeg ville ikke virke for anstrengende, men her 7 år efter nyder jeg stadig de billeder af en ung velskabt pige der ikke havde det fjeneste imod at vise sin krop frem. Denne dag sluttede desværre alt for tideligt, de følgende dage så jeg ikke meget til min engelske skønhed, men hver gang vi stødte ind i hinanden hilste hun hjerteligt og jeg fik et kys på kinden da de tog hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *