Mit første møde med en dominerende luder

Jeg er fysisk, en ret stor fyr, så tit når jeg er sammen med en kvinde seksuelt, kan jeg mærke at kvinde forventer at det er mig som skal styre slagets gang i sengen. Derfor har jeg længe haft en fræk fantasi om at en kvinde skulle bestemme over mig, en dominerende kvinde som vil tage styringen. Tanken om at en kvinde i læder outfit og lange lak støvler, som bestemmer hvornår jeg må komme og bruger mig til hendes fornøjelse, tænder mig. Så efter længere overvejelse, beslutter jeg mig for at det skal prøves, men problemet er, jeg kender ikke nogen som kan eller vil dominere mig. Så jeg begyndte at lede på nettet og fandt nogle ludere som tilbød mange former for s/m, deriblandt dominans.

Søgen efter en dominerende luder

Nu gik jagten ind på den dominerende kvinde, når jeg nu skulle betale for hendes ydelse, så skulle hun da også være lækker, og have nogle gode evner. Jeg begyndte at lede på nettet og fandt siderne Side6 og Venuslogen, hvor der var mange frække ludere. Nogle af de dominerende ludere, måtte man ikke knalde eller få udløsning, og de blev klart valgt fra. På de forskellige sider var der meget og mange at vælge mellem, de tilbød lige fra det helt hårde dominas/slave-sex til første gangs, mild dominans. Jeg var slet ikke i tvivl om, at det skulle være det helt milde eftersom jeg jo ikke rigtig kendte noget til det og var helt grøn.  Efter lang tids søgen fandt jeg en luder´s hjemmeside hvor hun stod med en fræk krop, store patter, iklædt læder outfit og lange lak støvler. Hun passede perfekt til mine frække fantasier.

Mødet med den dominerende luder

Allerede på vej ud til den dominerende luder, kunne jeg mærke en stiv pik i bukserne, en form for sommerfugle i maven og hurtigere hjertebanken. Mine tanker kunne ikke falde til ro og spænding steg, da jeg bankede på døren. Efter kort tid blev døren åbnet og der stod hun i en rød kimono. Hun bad mig komme ind og tage plads i en stol. Hun kiggede mig dybt i øjnene, og spurgte, ”hvad vil du så have?”.

Jeg forklarede at jeg ønskede dominans, pirringsbondage, underkastelse og afsluttet med sex, mens hun var iklædt læder og støvler og at det var første gang jeg stiftede bekendtskab med dominans.

Hun spørger om jeg ønsker pisk, nåletortur, elektrosex og om jeg ville slikke hendes støvler rene for sperm, det svarede jeg nej til. Hun spurgte yderligere om jeg ville have opbundet mine nosser leget med mit røvhul og det svarede jeg ja til.

Hun fik det aftalte beløb; 1250 kr. for en halv times fornøjelse. Hun beder mig om at tage tøjet af og vente til hun kommer tilbage. Jeg tog mit tøj af, stod midt i rummet og jeg kunne mærke spændingen i hele min krop og det gik lige i min pik som allerede nu var godt stiv.

Pludselig stod hun i døren og råbte ”Hvad står du der og laver!?, kom ned på dine knæ og kravl her over, du skal slikke mine støvler.” Hendes kontante og skarpe tone gav et sæt i mig og uden at tænke gik jeg på knæ og kravlede over til hende og begyndte at slikke hendes støvler som hun befalede.  Hendes dominerende overtag gik lige i pikken på mig og nu var jeg rigtig liderlig og samtidig spændt på, hvad den næste halve time skulle bringe af frække oplevelser. Efter at have slikket fra spids til toppen af støvleskaftet, befalede hun mig til, at kravle ind i et andet rum. Rummet var fyldt med udstyr, lige meget hvor man kiggede var der piske, læderrem, lodder og hylder med butt plug i mange størrelser. Jeg bliver beordret op på en briks, hvor hun befaler mig til at stille mig på alle fire. Med ét, klasker hun et slag i min røv og råber ”hvorfor er det så længe siden at du har været her? Har du været på besøg andre steder?” Hun kvitterede med endnu et hårdt klap i røven.  Hun står bag ved mig og vores spejlbillede gengives på det stor spejl som fylder hele den ene væg, hun tager hårdt fat i min pik og begyndte at rykke den frem og tilbage. ”kig ind i spejlet, det her kan du tænke på næste gang du onanere” sagde hun.

Hun trak mig hen til 2 kæder som gik fra loft til gulv, hvor jeg blev spændt fast imellem kæderne. Hun gnider sine støvler mod mine lår og niver mig i brystvorterne mens hun hvisker i mit øre ” Jeg vil kneppe dig i røven!” Hun begynder med to fingre at cirkulere omkring mit røvhul, det var vildt frækt og pirrende og lysten til at hun skulle stikke sine fingre langt op i røven på mig var nu helt ekstrem. Da hun endelig stikker sine fingre op i mig gibber det så meget i min krop og min pik føles som den vil eksplodere. Efter lidt tid trækker hun sine fingre ud af min røv, hun binder nu mine nosser op med en lædersnor, så det strammer godt og mine nosser bliver ekstrem følsom.

Hun løsner mig fra kæderne og trækker mig ned på alle fire og spænder mig igen fast til lænker i gulvet. Hun tager en strap-on dildo og går om bag mig til mit blottede røvhul og begyndte at kneppe mig langsomt i røven med den. Det var en helt ekstremt at føle sit røvhul blive udspilet på den måde. Hun begyndte at rive hårdt i min pik og kom jeg kom i en kæmpe og meget eksplosiv orgasme.

Jeg blev løsnet fra mine lænker og efter lidt hurtigt small talk var jeg igen ude af døren. Jeg næsten fløj derfra og det var helt sikkert ikke sidste gang jeg skulle på besøg hos hende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *