Den beskidte afstraffelse

Jeg vidste med det samme, da jeg åbnede min mund og lod den flabede bemærkning glide hen over mine læber…

Jeg havde brudt din regel.

Reglen som du havde gjort klart og tydeligt…

Jeg står med ryggen til dig og du griber fat i mit hår og trækker mit hoved bagover, så vi har øjenkontakt… Jeg har været liderlig i længere tid, men synet af dine mørke intense øjne gør, at jeg nu tydeligt kan mærke mine safter på mine inderlår

Din stemme er mørk og dyb og bærer præg af din egen ophidselse…

Du beder mig gentage reglen… Jeg tøver, men da du strammer grebet om mit hår, får jeg fremstammet – at jeg kun må tale, når du tiltaler mig-

” Du ved godt, at jeg bliver nød til at straffe dig nu” hvisker du hæst ind i mit øre. Drejer mig rundt og skubber mig ned over spisebordet, så jeg står med røven struttende ud i luften. Du har fundet mine håndjern frem og lænker mine arme fast til en stol på modsatte side af bordet, så jeg ikke kan flytte mig ud af stillingen…

Du griber fat i mit hår og trækker mit hoved bagover og kræver at jeg kigger på dig og at jeg skal strutte mere med min lille røv og sprede mine ben, så du kan se mig…

Du smiler og ser så pisse fræk ud og jeg er slet ikke i tvivl om, at du tydeligt kan se mine safter.. Du stryger din hånd let hen over min struttende røv og lader den glide ned og tirrer min fisse. Jeg lukker øjnene, da nydelsen vælter ind over min krop.

Men du strammer igen grebet i mit hår samtidigt med, at du støder 2 fingrer hurtigt og hårdt op i min fisse.

Dine fingrer driver mig til vanvid og jeg tigger efter at mærke din pik…

Du trækker dine fingrer ud

Og har nu fat i mit hår med den ene hånd og den anden om min hals.

Du kysser mig og stryger og nusser mine balder og beder mig ligge mit hoved på bordet.

Du træder lidt væk fra bordet/mig, men vender hurtigt tilbage… Du lader noget glide (som jeg slet ikke er i tvivl om, er min pisk) kilende og pirrende hen over min ryg og ned over mine balder og op imellem mine ben. Du bliver ved med at pirrer mig i noget tid, så da piskens første slag lander på mine balder, giver det et spjæt i hele min krop… Du stopper efter 5 slag og lader igen dine hænder glide kælende og let hen over min lille røde røv, du lader 2 fingrer trænge op i min fisse og pirrer mig, til jeg næsten ikke kan mere… Så trækker du dig væk, du tager fat i pisken strammer

dit greb om den og beder mig strutte mere med røv.

Din pik dunker og vokser ved synet af de tydelige mærker du laver. 5 slag og

du gentager samme procedure og jeg er så liderlig nu, at min fisse laver små smaskelyde som dine fingrer glider ind og ud af min fisse…

Mine ben ryster og jeg forsøger at strutte mest muligt med røven i retning af din stive pik… Jeg klynker højlydt efter din pik

nu, imens du fingreknepper mig og min fisse siger nu høje og tydelige smaskelyde. Du trækker dine fingre til dig og bukker dig ned og spytter mig i fissen. Dine fingre leger videre med min fisse lidt, før du bukker dig ned og jeg igen mærker den ophidsende følelse af, når dit spyt rammer min fisse… Jeg spreder mine ben alt hvad jeg kan og skyder mig tilbage imod dig, i håb om jeg nu må få din pik. Du griber fat om mit hår og trækker mig bagud kigger på mig, samtidigt med du kører din anden hånd pirrende rundt imellem mine ben… Du små bider mig op af halsen og i min øreflip og halvt hvisker hæst ind i mit øre ” Det tænder dig når jeg spytter dig i fissen, gør det ikke” Jeg nikker flovt (Da jeg godt ved at sandheden er, at det tænder mig helt ekstremt)

Du løsner dit greb i mit hår og tager i stedet fat om min hals og kysser mig. Så jeg kan mærke din hår FUCK!! …  Jeg glemte din lorte regel..!!

Du strammer omgående grebet om min hals et øjeblik og bider mig i øreflippen, samtidigt med at dine fingre stadig leger med min fisse. Så vender du mit ansigt imod dit…

Du smiler og dine frække mørke intense øjne, gør mig kun endnu mere vild efter at mærke din store hårde pik dybt oppe i min fisse.

“Du kender reglen frække” siger du med et drilsk smil.

Du kysser mig og skubber efterfølgende min overkrop og hoved ned i bordet…

Jeg mærker igen pisken der blidt og forførerende glider op i mellem mine ben

og op langs min fisse… Det første slag rammer og jeg mærker varmen og en prikken i mine balder og det dunker frækt i min fisse…

  1. Slag følger lige efter… Jeg mærker nu tydeligt varmen og den prikkende følelse, er blevet til en prikkende smerte og min fisse dunker helt ustyrligt nu… Din hånd stryger let hen over min afmærket røv og kærtegner den blidt… Du ligger dig på knæ omme bag mig

Og din tunge leger pirrende om min åbning. Du lader din tunge glide op i mig, jeg vrider mig og forsøger at rive mig fri fra håndjernene (Jeg mærker svagt den skærende følelse fra metallet, men jeg er alt for ophidset til at registrere smerten ordenligt) Du rejser dig og trække mit hoved bagover, kysser mig og beordrer mig til at følge dine bevægelser…

Du bøjer dig ned, forsat med et greb om mit hår og spytter mig frækt i fissen og kører din tunge drilsk igennem min fisse…. Du sender mig et frækt smil og lader igen en spytklat glide ned over mig. Du retter dig op og støder din stive pik hurtigt og hårdt op i min fisse.de pik blive presset op af min røv. Jeg klynker og tigger nu desperat efter at du skal kneppe mig…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *