Sex med min kone

Vi har sex
Hej igen. Her er billede af min kone, hvor vi har sex og jeg knepper hende med hendes yndlings dildo i hendes dejlige våde fisse. Når jeg ser hvordan hendes store bryster dingler imens jeg enten knepper hende med dildo eller med min meget hårde pik, skal der altså ikke særlig meget til før jeg kommer og spermer ud over hendes store bryster. Mums.

Det er så dejligt for mig at mærke min kones store patter glide ned over min stive pik imens jeg slikker fissen af på hende og nyder at mærke hendes dejlige kønssafter flyde ned i min beskidte store mund. Det gør mig sq liderlig bare at skrive om det så jeg håber også at I bliver lidt liderlige ved tanken om mig og min kone der hygger os i soveværelset og knepper på livet løs. Det er sådan sex skal være og det er noget af det bedste i livet når to liderlige sataner som jeg og min kone giver den gas i soveværelset med sex, sut og fisseslik… Nammenam! *SF* Her er nogle frække billeder af mig og min kone der knepper og nyder hinandens frække selskab 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.