Søger et andet par

Søger et andet parHej. Vi er et par på Q 33 år M 36 år, som søger et andet par, som vi kan dyrke gammeldags opdragelse med, og eventuelt blive venner. Vi er begge meget tiltallende og ikke rygere. Vi søger nogle som har den samme isme som os. Vi kan mødes over en middag, hvor kvinderne virkelig gør noget ud af dem selv, og derved lader fantasien råde, min kvinde trænger til opdragelse af mig, samt et andet par. Nøgleord: smæk, skammekrog, pirring og fantasi (i kunne måske opdrage hende til at være lydig) på sigt. Vi er pæne og har et tiltallende liv, det samme forventer vi af jer

Kontakte mig

8 comments

    1. Ja jeg vil gerne lære sådan sød og læger dame og bare di vilde leje vi skal leje jeg glæder mig vildt

  1. Hej vi er et par som søger et par til nogen frækt parbytte masse af sec og vi er i sydhavn knus bettina og jan

  2. vi søger en kvinde til trekandet med min kone og mig vi er et par på 50 år og har et aktiv sex liv men vi har ikke prøve at have en tre før så er der en kvinde der har løst til at have en trekandet med os så send en sms til os på 52704045 så fender vi ud af nåde helst i aalborg område

  3. Vi søger et par der vil bytte frække billeder over snapchat?
    Ansøg os?
    Snap: detfriskepar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *