Finde en sød pige

Finde en sød pigeHej… Vi er et friskt ungt par som søger seriøse henvendelser fra piger/par med henblik på evt efterfølgende hygge…I og udenfor sengen. Hun (33), Glatbarberet, og har prøvet pigesex og vi har sammen prøvet en trekant med en extra mand, men kunne nu godt tænke os at finde en sød pige der kunne hjælpe K med at forkæle M…M er ligeledes glatbarberet, og elsker at få slikket pik. Vi er til ‘alm’ sex samt forskellige former for ‘legetøj… Hvis dette lyder interessant så send os en besked og vi kan evt udveksle billeder, og forhåbentligt mødes senere…

Kontakte mig

20 comments

  1. Hej jeg søger efter kvinde og du må godt være fra 50/65 som jeg have sex med og som kan lige at få anal og prøve nå nyt og sjov sex med en fyr på 41 og det må godt blive hos dig privat så håber at høre fra jer piger og kvinder og i må godt være fra Odense

  2. søger Kvinder til en kop kaffe og en snak i ny og næ da jeg tit sidder alene boer i det sydlig -nordjylland : er snart 48 elsker sport ryger og drikker meget lidt elsker film krimier og komedier, har selv bil så vise du klar snak måske mere med tiden skriv enlig elsker os dyr, naturen, og børn håber at høre fra dig ven .. Om du stor eller lille gør mig ikke noget bare du er kærlig 🙂

  3. Hej hvor er i fra? Min kone og jeg har snakket lidt om at prøve lidt nyt ?. Hun er 37 og jeg er 34

  4. Hey Nogen der er med på en lille Hygge Nat sammen, Jeg er 44 Mand, Attraktiv, elsker bare og nusse og kæle, ja og så kommer resten af sig selv.. Håber der er Nogen i Aalborg området der er friske ….Kom Glad. 🙂

  5. Hejsa i dejlige kvinder er der ikke bare en som vil have mig jeg trænger sådan til en sexet kvinder jeg har ikke fået sex i et helt år da jeg har været ude at sejle SÅ PIGER/KVINDER HJÆLP MIG jeg er renlig Ingen virus eller sygdomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.