Sex med min kone

Min kone er som sagt en kvinde der godt ved hvad hun vil have, og nok skal få det også! Derfor er hun heldig at hun har en mand som mig, der godt kan lide at give hende pik og have sex med hende. Jeg elsker at forkæle hendes dejlige kusse imens jeg mærker de store patter. Det er en sand fornøjelse at være i seng med min kone. Vi har også eksperimenteret lidt og haft sex med andre ægtepar, hvor jeg bollede den fremmede kvinde imens ægtemanden havde styr på min kone. Det var en fræk og meget grænseoverskridende oplevelse som vi helt sikkert vil prøve igen.

På disse fotos kan man se min kone der viser sig frem og poserer for kameraet. Det var en rigtig lækker aften med masser af sex, god mad og rødvin. Efter jeg havde taget disse fotos, havde vi dejlig sex i et par timer og det kan du også se her på vores frække hjemmeside med alle vores private fotos.

Klik her for at svare!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *