Kvinde med former

Kvinde med formerJeg er en kvinde med former, hvilket du jo skal kunne li…. Jeg kan godt li at gøre noget ud af mig selv både i hverdagen og på lagnet…. Har en svaghed for frække outfits og stiletter… Forventer du kan li vand og sæbe, hvilket jeg selv kan… Er vild med en velduftende mand….

Jeg søger en single fyr, der kan mødes når der er tid og lyst, en der er på min egen alder plus minus et par år, det vil være en stor fordel, hvis du kommer fra trekantsområdet, da jeg ikke er til alt for meget kørsel frem og tilbage…. Jeg er til det meste sex bare det er dejligt, frækt, lækkert og varieret så er jeg med…. Er nok lidt grænsesøgende og eksperimentere gerne…. Nysgerrig på klub….

Jeg er ikke til noget ekstremt el bizart som nåle, blod, dyr, børn, hård sm el ting der hører til i toilettet…

Jeg er ofte på men sidder ikke ved pc hele tiden… Svare på breve når jeg har tiden til det…så ikke sikkert jeg skriver tilbage med det samme jeg har læst dit brev….

Rigtig god dag

Kontakte mig

9 comments

 1. hey er fra kbh er 31 år og er fra indien dog har jeg boet her i dk hele mit liv er oprindelig fra Århus.

 2. Hej er 18 og vil meget gerne kneppe sammen med dig hele tiden bare skriv til mig på facebook Oliver Christian Koldkjær Jørgensen eller send til min gmail [email protected]

  P.S skriv lige dit tlf nummer hvis du gerne vil finde ud af noget

 3. Hej.
  Er lige flyttet til Ålborg. Går på universitetet, hvor jeg er igang med at tage en bachelor. Da jeg lige er flyttet til mangler jeg en at ses med til noget uforpligtende sex, one Night stand eller som gentagne gange.
  Mit primære mål er at tilfredsstille min partner så meget som muligt og prøve grænser af. Jeg er lærenem og finder hurtigt ud af hvad du kan lide og ikke lide. skriv hvis du lyster.

 4. Hej med dig
  du lyder vildt spændende håber du har lyst at møde mig men kender ikke din alder jeg er selv 51 år og fra Vejleegnen
  håber du svare uanset om du vil møde mig el ej.

  mange KNUZZ

 5. Lidt om mig.

  29 år
  183 høj
  120kilo tung (muskoløs – Arbejder som livvagt og dyrker kampsport på elite plan)
  Virkelig kønt udsende

  Har en kæreste men vi dyrker næsten ingen sex og lider derfor efter en dejlig bolleven.

  Giv mig en besked på e-mail så kan vi bytte billeder.

  [email protected]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *