Jeg søger en sexpartner

Jeg søger en sexpartnerJeg søger en sexpartner, eller et one-nigth stand. Jeg forventer at du ved hvordan man behandler en kvinde, og forstår at tilfredstille. Og nej, jeg tolerere ingen løgne om hvor god du er i sengen, hvis du du så faktisk ikke er det, and so on… Og til drengene, så er det lidt et must have, at i har lidt mellem ørene. I behøver ikke skrive, hvis i ikke stave kan.. No offence 🙂 – jeg er faktisk sød, hvis du lærer mig at kende. Så hvis du lyster, så smid en besked 😉

Kontakte mig

33 comments

  1. Hej jeg vil gerne mødes med dig og finde ud af hvad vi kan finde på og vil helt vildt gerne prøve analsex med en kvinde

 1. Hejsa.. her er din nye sexpartner
  og der skal ikke herske nogen tvivl jeg kan
  tilfredsstille dig og ved hvordan i piger vil
  behandles og nyde sex
  Skriv måske vi finder ud af noget sammen
  K. Brayan

  1. Hej smukke jeg er en over liderlig frek fyr som vil hør om du er frisk på at mødes til god sex mm 60180065

 2. hejsa fræk stilling du måtte gerne erstatte dildoen med min pik
  skriv og la os finde ud af noget

 3. Hey.. går ud fra du kan se adressen.. griner.. ellers kommenterer jeg i værste fald ud i cyber til ingen nytte.. 🙂 Jeg tror god sex er sådan lige dele teknik, kemi og samspil i starten.. på længere sigt er det de 2 sidste der bærer.. generelt er det der tænder mig , det at kunne tilfredsstille en kvinde.. så hvis du kan nyde at blive forført og slippe kontrollen.. så garanterer jeg for resten.. griner.. nahh.. pjat.. du lyder frække, selvbevidst og krævende dejlig.. skriv hvis du lyster.. kunne være spændende at høre fra dig.. 😉

  Klem T

  1. Hej jeg er en frek fyr som vil hør om du er frisk på at mødes til god sex er vild liderlig er du frisk på at mødes mit nr 60180065

 4. jeg er en fyr på 29, 182 cm høj og atletisk af bygning. Jeg elsker at prøve en masse forskellige ting i sengen med alt fra blide kys til rigtig hård sex. Jeg ved hvordan man forkæler en kvinde og jeg elsker at gøre det!
  Skriv til mig her hvis du er interesseret

  Mvh Jens

 5. Jeg vil meget gerne knalde dig i fissen, hvis dette ikke er forsent. Jeg er konstant liderlig og elsker en fræk tøs.

 6. Hej.
  Er lige flyttet til Ålborg. Går på universitetet, hvor jeg er igang med at tage en bachelor i erhversøkonomi. Da jeg lige er flyttet til mangler jeg en at ses med til noget uforpligtende sex. Skriv hvis du lyster.

 7. Hej. Jeg er lige kommet til Ålborg og jeg søger en sex partner. Mit primære mål er at tilfredsstille min partner så meget som muligt og prøve grænser af. Jeg er lærenem og finder hurtigt ud af hvad du kan lide og ikke lide 🙂 skriv hvis du har lyst 🙂

 8. Hej.
  Er lige flyttet til Ålborg. Går på universitetet, hvor jeg er igang med at tage en bachelor i nanoteknologi. Da jeg lige er flyttet til mangler jeg en at ses med til noget uforpligtende sex. Skriv hvis du lyster.bor i vestbyen, 22 år, latino

 9. Hej, jeg er en 32 årig fyr med en stor tyk pik på 22cm og vedhænget i orden, hvis du forstår. Jeg er både til hård og blød sex og er også selv på udkig efter nogle frække sexoplevelser. Skriv hvis du er klar på at få opfyldt nogle af dine frække fantasier håber at høer fra dig på mali

 10. Hej jeg bor i Esbjerg ,er godt udrustet elsker go sex ,jeg er 177h alm af bygning grønne øjne brunt kort hår har et godt udseende er 42 år ,er rar og flink , mit tlf nr er 52444834 Hilsen Gummitarsan.

 11. Hey du lyder sku som en frisk pige.
  Vil da gerne smage lidt på dig engang imellem. Men hvor du fra ??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.