Konen gennempulet af bedstefar

For nogle år siden besøgte vi, min kone og jeg, en sexklub et par gange. For lidt ny inspiration, som vi var enige om det. Den første aften forløb godt. Nyt og spændende miljø for os. Pænt sted med ordentlige forhold. Intimt og nyt. Vi blev begge ophidsede ved at se andre bolle, de fleste par forholdt sig dog som os passive. Kiggede på og ikke mere. Hun er ti år yngre, i begyndelsen af tredieverne, sexy og attraktivt moderne look, dejlige bryster, brede hofter og en lækker røv – som jeg stadig kan dø for! Det kan andre åbenbart også, fordi jeg opdagede pludseligt, alt imens vi stod i et af de mindre belyste områder og kiggede på et par, der havde gang i sagerne, at en fremmed mand befamlede hendes bagdel. “Må jeg kneppe din kone” spurgte han. “Ikke dennegang” svarede hun prompte, førend jeg nåede at få skuffen på plads. Vi gik til den da vi kom hjem fra den aften. “Vil du se en anden mand bolle mig” spurgte hun under seancen. Jeg satte fuld tryk på speederen og hun eksploderede. “Ja”, svarede jeg. Vort næste besøg fandt ikke heldigt ud med hensyn til at finde en tyr, hun var vist for kræsen.

Derefter prøvede vi os frem gennem annoncer. På at finde ham. Som kunne. “Jeg vil have en ordentlig omgang, af en stor pik, der kan blive ved længe”. Som hun sagde. De første tyre viste sig at være spæde kalve, men den der søger skal få siger det gamle ord.

Da jeg åbnede for døren stod der en mindre herre udenfor. Med et lille smil på læben kom han indenfor. Kemien var iorden med det samme, han så stærk ud. Mike var 52 år, havde et godt, men furet ansigt og en muskuløs krop viste sig under t-shirten. Høj var han ikke, på hendes højde vel sagtens. Efter lidt snak, hvor hun bl.a. spurgte ham om han ikke syntes han var for gammel til at bolle en yngre dame, hvortil han replicerede: “Jeg boller gifte damer yngre end dig og siden de spørger efter mere, tager jeg det som et tegn på, at trods min alder, så kan jeg noget deres mænd ikke kan”. De rejste sig nu begge, stod overfor hinanden, jeg selv efterladt i sofaen. Han havde på kort tid formået at skabe tillid ved venlig og mild fremtoning. Smilende lagde hun sin hånd på hans torso, kørte stille og roligt hænderne over skuldre og ned over armene: “Du er i god form” sagde hun. Den lille, ældre mand flyttede nu sine store hænder om på hendes balder, klemte imens han trykkede hende let ind til sig: “En viljestærk pige med en fast røv er lige mig” svarede han igen. Hun tog ham i hånden og han fulgte troligt med på hendes: “Lad mig så vise dig soveværelset”. Hun sendte mig blikket som hun gav mig et kys på vej ud af stuen, som sagde: “Mon han kan noget”. “Og du har det helt fint med at se din dame blive bollet” spurgte han mig på vej ud. “Det er hvad vi vil” svarede jeg skråsikkert. Ingen trussel kunne komme fra den gamle. Ti minutters tid forløb hvor jeg lige fik mig et par slurke vin alt i mens jeg forestillede mig hvad der ville vise sig for mine øjne, når jeg selv ankom til sove gemakken.

Hun havde ikke spildt tiden kunne jeg konstater ved eget åsyn. Her var hun, kun iført brystholder og g-streng, hun var på knæene oprejst siddende på sengekanten, en futon seng, alt imens hun kyssede og kærtegnede hans nøgne krop. Han var uden en trævl stående ved senge kanten og modtog hendes beundring. Modstridende måtte jeg ved selvsyn erkende, at den gamle stodder havde en rå fysik, han udstrålede kraft og styrke som jeg ikke havde forestillet mig inde i stuen. 20 år ældre end hende, men som par passede de godt. Intet så forkert ud på trods af alders forskellen. Den gamle, mand med en velbygget krop og hans unge, slanke, veltrimmede og velformede kvinde.

Hans lem gemte sig på dette tidspunkt imellem hendes lår. Han masserede hendes hår og hovedbund. Jeg hørte hendes forventningsfulde svage suk mens hun kyssede videre på hans muskuløse krop, hendes sammen klemte lår gemte hans pik imellem sig, jeg kunne ikke på dette tidspunkt se, hvad hun jo nu allerede vidste god besked om. Han fortsatte med at kærtegne hendes hår og ansigt og nakke, uden tvivl afventende hendes åbenbaring, som ikke lod vente længe på sig. “Hun er helt væk” tænkte jeg for mig selv. Det var stik modsat hvad jeg havde forestillet mig. Selv har jeg altid syntes hun er “en håndfuld” når vi er sammen. Der skal arbejdes på sagen, man skal være på tæerne! Men allerede nu er hun hans til at tage. Vore, hans og mine øjne, mødtes ikke på dette tidspunkt, men jeg forstod han var erfaren. Dette var ikke første gang følte jeg, langtfra, han kneppede en anden mands kone og med mine erfaringer til at komme, forstod jeg hvorfor han var i sådan en kontrol over situationen. Han vidste, hun var inde for en omgang hun sent vil glemme, han havde gjort dette mange gange før. Alt dette vidste han i disse øjeblikke hvor han med sin muskuløse krop, store erfaring, udholdenhed og et værktøj der slår de flestes, ja hvor heldig kan man være tænkte han nok, her får jeg lov til at ordne en rigtig lækker dulle. Manden kan ikke rigtig ordne hende. Hun er ved at dåne for at blive kneppet af en mandepik.

“Tag mig” sukkede hun, da hun lagde ned bagover. Nu forstod jeg hvorfor hun holdt lårene samlet og klemte til imellem dem. En kæmpe pik, i fuld ornat strittede frem i den rette belysning. Enorm, den største pik jeg ved selvsyn har set. Hun lå nu ned på ryggen med benene allerede svævende oppe i luften, åben for ham til at komme imellem dem. Finde hans vej. Han var cool. Stille og roligt lod han hende sukke et par flere “tag mig” førend han sænkede sig halvt ned, med sine fingre flyttede han lidt på strengen, følte sig til hvad han nok vidste, en våd, begærlig fisse, en anden mands fisse, ventede på hans ankomst. Jeg kan endnu høre hendes: “åååhhhhhhh” som han lod pik hovedet røre hendes skamlæber. Roligt kørte han pikhovedet rundt i skrævet af hendes, overlegent holdende på det lange, hårde skaft. Et syn uden lige. “Knep mig nu” skreg hun, “jeg kan ikke holde til mere åhhhh”. Han kørte pikken ind i hende, et par korte, rolige stød til at begynde med, hendes liderlighed drev hendes skød opad, hun kneppede hans pik, hun kunne ikke vente længere, kom ham i forkøbet, nok som han ville have det og vred sig som aldrig før under ham. Det var et øjeblik med blandede følelser ude på sidelinien skulle jeg hilse og sige. Her sad jeg i mit eget soveværelse, overværede med mit eget tilsagn at min lækre kone udviste en liderlighed jeg ikke kunne erindre at før have set fra hendes eller nogen anden kvindes side. Hverken i virkelighed eller på film. Hun var allerede væk i egen verden afventende den fremmede mand, en såkaldt ældre herre havde jeg tænkt tyve minutter tidligere, til at kneppe hende. “Du har en dejlig, stram lille fisse”, “den er vist ikke vant til at få rigtig pik” hørte jeg første gang af mange han sagde. Ydmygelsen blev overmandet af fascination. På trods af det er et par år tilbage husker jeg endnu hans næste træk, det var stærke sager. “Men du er en liderlig tæve og du skal blive kneppet som aldrig før” hvorefter han placerede hans arme og hænder på hver side af hendes krop og med hendes ben oppe omkring hans krop, begyndte han at pumpe hende. Med åben mund sad jeg og så min kone, denne akademiske og sofistikerede kvinde af min, få overtyren, som han kaldte det, hun blev kneppet hårdt og hurtigt for de næste ti minutters tid, jeg har hverken før eller siden set en kvinde blive pulet så hårdt, få så meget stor pik, han gik agurk, talte hende nærmest ind i trance med hans ord, gentog igen og igen: “Du er en liderlig tæve der kan lide at få det”. Sengen bragede og knirkede under dem så jeg troede den ville kollapse, hun hylede og skreg af fryd og råbte igen og igen: “You are fucking me, you are fucking me”. “Du er en liderlig tæve” lød det tilbage. Overtyren afsluttede med hun kom, hun nærmest klatrede op på ham, omklamrede ham, kradsede ham på ryggen med fingre og negle alt imens han fortsatte med at kneppe hende hårdt, pikken i bund hver gang, hold kæft hvor han kunne, et sandt stempelværk var han. Som gele under ham fik hun pik gennem sin første orgasme, hun skreg og skreg, stønnede og sukkede indtil hun var færdig. “Du vil ha` pik din tæve og det skal du få” sagde han nu ophidset og hårdt, da hun faldt ned under ham helt udmattet. Han vendte hende i hans stærke arme, rejste hende i doggy stilling, skrællede g-strengen af hende og begyndte at kneppe hende bagfra. “Nej, nej, nej, du knepper mig” skreg hun. Med hans store hænderne plantet solidt på hendes hofter, pumpede han hende med sin enorme pik. “Hold kæft en god udsigt” kom det fra den gamle tyr og han fortsatte med at give hende stang. Nu tog han fat i hendes brystholder som i en anden tømme og jeg så fra min plads i det fjerne, min kone blive taget til hendes store fryd.

Herefter fulgte en omgang hvor han tog hende i mange stillinger, han var dirigenten der erfarent dirigerede slagets gang. Efter lidt doggy fuck, fladede han hende ud på madrassen, stadig hende på maven, brystholderen kom af, han var over hende, havde sat sig på knaldet så at sige, styrede sagerne, satte sig overskrævs på hendes overlår og begyndte at bolle hende som en anden rodeo cowboy vuggende i sadlen frem og tilbage. Med sin ene hånd tog han hende i nakken og holdt hendes ansigt ned i madrassen. “Kan du lide hvad du får” spurgte han. “Jaaa åååhhhh” hørtes det halvkvalte svar. Og svinet fortsatte, nu for første gang kiggende mod mig, først nu havde vi øjenkontakt efter de var begyndt i soveværelset, han efterlod ingen tvivl om hans eget værd følte jeg, i dette øjeblik så jeg med blandede følelser et arrogant, dumt svin, med en potens min egen helt overlegen, jeg følte, vidste, at han var klar over dette, og med et tilfredst smil på hans hoverende fjæs kom det: “Er din mands pik stor nok til at kneppe dig sådan?”. “Neeejj” kom det fra madrassen. “Og hvem vil du så helst have pik af iaften, din mand eller mig” spurgte han, “Dig åååhhhh”. Aftenen var endnu ung – yngre end jeg troede på dette tidspunkt.

Han fortsatte emd overtyren, rejste min kone op, hun fulgte hans styring allarede ganske sanseløs, hænderne op ad væggen, med hans hænder igen på hendes brede, velformede hofter, pulede han hende. Det var skrig og skrål af fryd og vellyst, hun smed hovedet fra side til side imellem hendes udstrakte arme. “Jeg elsker din stramme kontor fisse” gejlede han hende videre op. Hun kom op i hans arme, selv imens hans pik var ude og afventede hendes nye stilling, sukkede den liderlige kælling, hun blev nu kneppet i det frie rum. Op og ned løftede han hende på den store kæp, som jeg nu så lige foran mig. Med hendes arme rundt om hans hals og nakke og snavende, kyssende væk af hans krop og ansigt, stønnende og skrigede som aldrig set og hørt før, træder stodderen ud af sengen og kommer hen og stiller sig foran mig med min kones kusse løftet op og ned på hans pik. “Kan du li`hvad du ser” spørger han. “Jaahhh” kom det vist lidt forsagt fra mig – sagde hunden. Jeg var målløs på dette tidspunkt. Og alt imens han kneppede hende videre af egen rå kraft, fortsatte han triumf togtet: “Sig det som det er, du tænkte sgu om mig da jeg kom, den gamle stodder er røv og nøgler”. “Neejj, det gjorde jeg ikke” svarede jeg. Eller noget i den retning. “Men du skal vide at din kone kan lide at blive kneppet, jeg tror sgu hun kan lide stor pik” fortsatte han. Mine øjne mødte her min kones, men hun registrede mig ikke som så. Hun var væk, hun var i fuld gang med at udleve sine inderste lyster i selskab med en tyr. En gammel tyr, der kunne få det værste, bedste frem i hende. Hun så mig ikke da jeg desperat søgte hendes erkeldelse af min tilstedeværelse. Han bar hende tilbage til sengen imens hun blev løftet op og ned med skrig og suk. Hun var umættelig.

Scenen var sat. Han havde indenfor en halv time taget kontrol, taget styringen. Han var igang med at opfylde vort ønske, hvad vi havde bedt ham om, da vi lavede aftalen: Komme ind som fremmed, stærk, udholdende og veludrustet. alt dette var indfriet, han kunne bruge sig selv og værktøjet og han kneppede en yngre kvinde, udfrittede hendes inderste lyster, og han gjorde det foran hendes mand. Han gjorde kun hvad han var bedt om. Men han gjorde det.

“Tag en ridetur på mit dyr” beordrede han sit villige offer. Og hun fortsatte. Red ham intenst og rytmisk. Nu blev det smukt at beskue. Jeg havde fået kontrol over mig selv. Men også her viste han sin overlegenhed. Efter nogen tid begyndte han at gengælde hendes heftige anstrengelser. De kneppede nu hinanden som to vilde dyr. Længe holdt de takten, op og ned, hurtigt og med alt de hver havde i sig, og for første gang hørtes hans velbehag ytre sig. De svedte nu begge åbenlyst, sveden drev nærmest af hendes ryg. De talte hele tiden sammen alt imens de udkæmpede slaget, ophidsede hinanden, gejlede hinanden op. Min egen pik var hård i bukserne, safterne sad yderligt og jeg var ikke engang med! “You are fucking me” skreg hun igen og igen. “Ja, din tæve, jeg knepper din stramme fisse og du kan lide min store pik” gav den gamle igen. Jeg fornemmede hun satte alt ind på at få ham til at bede om et stop, men såfremt dette, lykkedes det ikke. Efter lang tids hård knalden, full on, hinanden, sank hun sammen på ham, da hun kom anden gang den aften. Og igen blev han ved, utroligt men rigtigt, han kneppede hende nedefra imens hun udløste sig selv i hyl og skrig og atter engang fik hun ikke ro til at sunde sig. Hun kom på ryggen, benene løftet op på hans skuldre og han pumpede hende med sin pik. Min kone jamrede sig i skiftevis tryglen for mere pik og for at hun havde fået nok. Min kone blev taget. Aldrig havde jeg været i stand til at kneppe hende til udmattelse, på trods af mange forsøg, nu var hun godt i vej med at blive kneppet af bedstefar sønder og sammen.

Jeg forlagde min residens til dagligstuen. Skænkede et godt glas vin, helt til kanten, satte musik på anlægget og satte mig ned i sofaen. Musiken blev iblandet hendes lyst udråb fra soveværelset, jeg behøvedes ikke at se det, jeg så det alligevel. “Hun bliver bollet iaften” tænkte jeg ved mig selv. På sin egen underfundige måde sad jeg og fantaserede for mig selv, i min egen verden, alt i mens min kone blev kneppet i min egen seng.

“Hvad laver du” lød det. Der stod hun, smuk og stadig nøgen. Jeg var fladet helt væk i min egen verden. Kiggede på uret, konstaterede det var over 1 1/2 time siden hun begyndte med at kysse hans torso. “Er han her endnu” spurgte jeg. “Ja”, “han skal have noget koldt vand at drikke”. “Skal I kneppe mere” fortsatte jeg. “Jeg ved det ikke” kom det fra hende, “men jeg henter lige vandet”. På vej tilbage gennem stuen sagde jeg dumt: “Du bliver kneppet i aften”. Hun svarede ikke, smilte skæmt og fortsatte videre til soveværelset.

“The answer is blowing in the wind” lyder den gamle sang. Indenfor fem minutter efter min kone havde forladt stuen, kom svaret på mit tidligere spørgsmål. “ÅÅÅhhh jeg bliver gennem kneppet” hørte jeg hende skrige fra soveværelset. Jeg blev siddende i sofaen den næste halve times tid, lyttende til musik og min kones frydefulde aften serenader og fik gang i den anden flaske Sauvignon Blanc.

Jeg erindrer det som dyrisk hvad jeg så, da jeg atter stod, denne gang i skjul af dem, og kiggede ind i soveværelset. Bogstaveligt talt så jeg min kone blive gennem pulet. De var begge væk. I deres egen verden. De var ligeglade med hvad skete rundt om dem. De registrerede intet udover hinanden. Begge badet i sved, våde og glinsende kroppe. Han tog hende igen og igen og hun havde totalt overgivet sig. Hun lod sig kneppe hårdt og brutalt af et dyr, som ikke var til at stoppe. Hun lå fladet helt ud på madrassen med hænderne over hovedet holdende krampagtigt fast i kanten af sengen, han var imellem benene på hende, hvilende på hans arme, og han kneppede hende med hårde, regelmæssige, dybe stød. Sveden prellede af hans muskuløse krop, hendes øjne var lukkede, hun vred ansigtet og kastede det i rytmiske bevægelser fra side til side og hvert eneste af hans stød blev gengældt med et langt, og dybt: “ååååhhhhh”!. Hun udtrykte total lyst, følelse af hengivenhed, liderligheden var væk, han havde kneppet liderligheden ud af hende. Han udstrålede styrke og kraft samt en jægers tilfredshed med sig selv når byttet er nedlagt. Han vidste så jeg i deres dyrkelse, at her havde hun ikke været før. Han havde taget hende til jomfrueligt territorium. De var på samme, helt ens, bølgelængde. Rollerne var afklarede imellem dem. Hun tog, han gav, begge udstrålte de stor tilfredshed. Han nød nu at kneppe sit bytte. Det var mere end pik og kusse. De var nået frem til et højere niveau. Den gamle mand og den unge dame. Hans styrke og erfaring havde taget hende ind i trance. Nu talte han anderledes til hende. Han talte stadig. Lavmælt. Han fortalte hende hun var smuk, han nød at bolle hende, fortalte hende hun var den bedste, hun bollede bedre end nogen anden kvinde ´han havde været med, spurgte til om hun kunne lide det. Hun havde knapt overskud til at svare ham, men imellem kom der dog lige så gode ord tilbage om at hun havde det skønt som aldrig, og at han bollede hende vidunderligt. At han ikke måtte stoppe.

Hvad der for mig så dyrisk ud, havde dem imellem udviklet sig til noget meget intimt. Da jeg trådte ind på scenen og gav mig til kende, fandt jeg ud af hvor intimt. Jeg knælede ned og kyssede min kone på munden, samtidigt responderede de: hun åbnede øjnene og sagde sagte: “gå tilbage til stuen, han ordner mig”. Han på sin side satte tempoet og intensiteten op, så ikke på mig, kun på hende og kneppede hende igen hårdt. Hun er min fortalte hans handling mig, alt imens jeg slukøret forlod mit eget soveværelse. “Du må ikke stoppe” hørte jeg hende sige.

Efter yderligere en lille times tid i selskab med musik, mere hvid vin og min kones mere end veltilfredse klynkeri, satte jeg for hvilken årsag igen kursen mod mit soveværelse. Hendes totale nydelse var stadig udtalt, nu kiggede dyret på mig og smilede og sagde: “Din kone er god at bolle med, du er heldig”. Det vækkede hende af hendes lange nydelse. “Gør mig færdig” sagde hun tørt og træt, uden at ænse mig med et blik. I noget langsommere bevægelser end tidligere, når han flyttede rundt på hende i sengen, tog han pikken ud af hende, hans store stav stod stadig op i hård og stiv tilstand, han havde nu kneppet hende i små fire timer kun afbrudt af fem minutters drikke pause. Helt indforstået dem imellem kom hun på alle fire, med hendes præmierøv strittende imod ham og igen sagde hun træt: “Gør mig færdig”. Det sluttede som det begyndte. Hvorfra den gamle fik kræfterne fra ved jeg ikke, men han kneppede hende hårdt og på fuld speed i ti minutters tid. Herunder fik jeg indirekte at vide, hvad jeg nu godt vidste allerede, men som hun sagde jamrende ud mange gange gennem denne sidste akt: “Du knepper mig som jeg aldrig er blevet før”, “Du har ordnet mig” og på hendes engelsk som hun ofte bruger sig af når vi boller, sagde hun mange gange: “I am getting fucked, I am getting fucked big time”. Hun kom lige før ham, i en stille, lang orgasme sank hun sammen. Han tog pikken ud, flåede kondomet af og tømte sig ud over ryggen og håret på hende i selskab af et par dybe, lange suk. Jeg forstod de skulle lige have lidt tid sammen til at returnere til vor verden. Fra mit skjul så jeg ham tørre hende ren på ryggen. Han lagde sig på ryggen, hun kom op og lagde sig på ham. Hun gjorde sig stor umage for at ligge med hans nu bløde, med stadig store lem i hendes skræv. De kyssede, fransk vis, hans hænder befamlede hende og især hendes røv kunne dyret ikke holde sig fra, nu hvor man skulle tro han havde fået nok. Og de talte. Jeg hørte min kone fortælle ham: “Jeg har aldrig fået det så godt, du er min master”.

Denne aften var nu blevet tidlig nat, da de kom ind i stuen fuldt påklædte. “Er I glade” spurgte han. Han fik to forskellige “ja”. Han forlod derefter stuen med et lille kys på kinden fra min kone, hans udgangsreplik står endnu: “Du har mit nummer hvis nøden er der”…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *