Kneppe mig meget og ofte

Kneppe mig meget og oftePloy mig!
31 år og liderlig. Leder du efter fyre med store pikke, der ønsker at kneppe mig meget og ofte. Ingen krav til udseende bortset fra at jeg elsker store pikke. Aldrig få nok. Er du bare rene og i god og frisk det er ligegyldigt hvor du kommer fra, eller hvem du er. Hvis du har en stor, smuk pik, ring til mig med din pik i hånden. Jeg vil efterlade dig udmattet. Og komme tilbage og bede om mere. 100% diskretion og renlighed.

Kontakte mig

8 comments

  1. Hejsa, jeg vil gerne komme og kneppe dig med mine 19 cm, hvis du er frisk så smid mig en mail

  2. Jeg vil ikke om jeg har en store pik men kan knep dig som du aldrig prøvet før, det kan jeg love dig for så plz kontakt mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.