Drømme og fantasere om sex

Jeg er en fræk singlepige, der elsker at drømme og fantasere om sex. I gennem beskrivelser og udvekslinger af drømme, får jeg erkendt mine egne lyster og grænser, hvilket jeg har brug for. Jeg er meget åben og hudløs ærlig i min måde at kommunikere på.

Jeg har mange drømme/lyster lige fra den blide ende af skalaen med kys, kærtegn massage og blid elskov, til den mere hardcore og bizarre ende som submassive masochist der bliver udsat for:

– bondage (gerne også blindfold),
– smerte (især på kønsdelene i form af smæk, pisk, niv, bid, klemmer, vakuum, brændenælder, chili, stearin, is, stød, prik med nåle m.m.),
– urin (dog ikke i mund, hoved eller hår),
– legetøj i alle huller
– pik i de normale 3 huller og

Kort sagt: jeg er en følsom kvinde, der i fantasien vi attrås og leges med på næsten alle mulige og umulige måder. Jeg drømmer også om at udforske hed pigesex, eller prøve at elske med flere på en gang (mænd, som kvinder).

Kontakte mig

3 comments

  1. Hvis du kunne tænke dig at lege med en ung, attraktiv single fyr på 22, så skriv til mig, så ser vi hvad der sker! 😉

  2. hey frække er en fyr på 26 der gerne ville hjælpe dig mit værktøj er 21.4 cm og har en søde kæreste på 24 en lille stram sag der gerne ville hjælpe dig med din pigesex fantasi kontakt snap

    ( asterixnicklas )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *