Elsker frække chatte

Hejsa ! Er bare en ung pige på 19 som elsker frække chatte , gerne med modne mænd. Tænder på telefonsex – tænder på, at komme for en fyr over telefonen. Jeg er ikke god til selv, at snakke frækt, men elsker at lege og stønne imens der bliver snakket frækt til mig. Uhm. 😉

Tænder på tanken om, at være en brugstøs. En der blot er til rådighed for at tømme pik. En eller flere af gangen. 😉 Smæk, verbal ydmygelse, en smule tvang og udnyttelse. Det er frækt. 😉

Kontakte mig

2 comments

  1. Hej med dig, lyder utroligt frækt det med telefonen. Jeg har prøvet det en gang før hvilket gjorde mig sindsyg vild. Tanken om en anden jeg aldrig havde mødt var fræk på samme tid som mig var ret vild. Har lyst til at prøve det igen.
    Er selv en pæn og veltrænet fyr på 43. Tidligere betjent men er nu lærer og underviser på en skole……

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *