Intim og varm sex

Jeg søger IKKE one-nights-stands, men en skøn mand, der kan være en fast elsker. Du skal være til mange timers intim og varm sex – quickies, blidt og kærligt, hedt og heftigt. Vi skal kunne mødes hver anden uge. Du skal helst være en høj, yngre mand – en gentleman med hjerne og hjerte på rette sted. Din personlighed gør hele forskellen for mig. Jeg er ikke tilhænger af nikotin! Formerne er stadig i bedste stil laugh og trænger til at blive luftet, beundret, kærtegnet og nydt af den rette mand angel. DEN RETTE MAND i mine øjne har format og ‘hår på brystet’. Jeg er en godte, så du skal ikke have tendens til at gå i chok over din erobring!!

Kontakte mig

2 comments

    1. Hej Hedder Alex og ude på noget frækt Sex er 32 Gamle r 96 høj Og vejer 98 Kilo og en sød og frisk fyr med god SjælHar lyst til at mødes sød pige du er lige min type

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *