Helle og hendes mand

En dag var jeg nede i den lokale Favør for at købe nogle varer for min mor. Inde i Favør så jeg et par, som boede et par opgange længere henne. Han var ud fra det arbejdstøj, som han ofte gik i noget håndværker af en slags, mens jeg tror, at hun gik hjemme. Hun var altid velklædt og lækker at se på. Tit havde jeg stået i vinduet og kigget efter hende, når hun kom gående nede på fortovet. I dag havde hun en mørkeblå bluse og en halvlang sort skindnederdel på. Under nederdelen kunne jeg se et par sorte strømper og et par højhælede sorte laksko.

Jeg var allerede på daværende tidspunkt vildt tændt af kvinder i sådan en fræk påklædning, så hun tændte mig vildt meget. Det lykkedes mig at gå bag ved dem igennem forretningen, hvor jeg opdagede, at det var ikke bare sorte strømper, men det var strømper med søm !

Selvfølgelig lykkedes det mig også at stå bag dem ved kassen og udenfor fik jeg hurtigt indhentet dem, så jeg gik et kort stykke bag dem. Jeg var som i trance. Min pik var stiv og ved at sprænge mine bukser og min tanker kredsede kun om hendes ben, som formede sig flot op over højhælede sko inden skindnederdelen skjulte resten og overlod det til fantasien.

Pludselig var vi kommet hjem til blokken, hvor vi boede. Jeg havde ikke opdaget det, men pludselig stod hendes mand ved siden af mig. “Kan du lide, hvad du ser” spurgte han. Flov over så klart at være blev gennemskuet, svarede jeg ja. Han spurgte om jeg kunne tænke mig at se mere og – ja – svaret er vel naturligt. Så det endte med, at han inviterede mig med op.

Hun var i mellemtiden nået over til deres opgang, så vi gik hurtigt derover. Hun smilte til mig og så gik hun ind i opgangen. De boede på 1ste sal i modsat side af os. Han bad mig følge med ind i soveværelset, hvor jeg blev bedt om at sætte mig i en stol, som stod i et hjørne. Jeg kunne høre at de roede ude i gangen og i køkkenet, men så kom hun ind. Hun havde smidt trøjen, så hun nu havde en hvid skjortebluse på overkroppen.

Hun begyndte nu at smide tøjet. Først røg skjorteblusen. Knap for kan afslørede den mere og mere af hendes overkrop. Inden under havde hun en en sort BH, som dækkede hendes bryster. Nederdelen blev lynet op i siden og faldt til jorden. Det var som en drøm. Måske var det tilfældigt, måske fulgte heldet mig. Inden under havde hun en strømpeholder på, som holdt strømperne op, mens et par trusser dækkede hendes fisse og røv. Han var nu kommet ind i soveværelset og han smed hurtigt tøjet. Hun smed skoene og lagde sig på sengen, hvorefter han satte sig op i sengen ved siden af hende. Han begyndte at kæle for hendes bryster. jeg kunne se, hvordan vorterne voksede under hans kærtegn. Så tog han BH’en af hende og begyndte at kysse hendes brystvorter. Han skiftevis suttede og slikkede dem ind til struttede som små tissemænd.

Så tog han trusserne af hende og afslørede en helt glatbarberet fisse. Det var først gang jeg så en glatbarberet fisse. Det virkede ret frækt at se de fine skamlæber. Han skilte skamlæberne med en finger og lod den glide ind mellem skamlæberne. Langsomt lod han den glide frem og tilbage så den begyndte at glinse af hendes safter. Han kiggede over på mig og sagde, at jeg god måtte tage tøjet af, hvis jeg vil og lege med min pik. Godt ophidset fulgte jeg hans opfordring og smed tøjet. Min lille pik strittede lige ud i luften. Jeg satte mig i stolen igen og gned let på pikken, så den ikke skulle komme for tidligt. I mellemtiden havde han lagt sig hen over hendes krop, i det som jeg senere har fundet ud af hedder en 69’er. Jeg kunne ikke se så meget, men til gengæld kunne jeg høre det kraftige lyde af, hvordan de suttede og slikkede hinandens kønsdele. Ind imellem løftede han hovedet fra hendes skød og jeg kunne se, hvordan hendes skamlæber var helt spredte og fissen var helt åben og våd. Længe slikkede de begærligt hinanden, mens jeg sad med store øjne.

Så var det tid til ny aktion for han vendte sig nu om og lagde sig mellem hendes ben. Jeg sad i forlængelse af hendes ben, så jeg kunne se, hvordan han pressede pikken op i hende. Hun hvinede højt, da den gled ind i hende og han begyndte kneppe hende. Han kneppede med små hårde stød og hun kom hele tiden med små suk-lyde iblandt små frække kommentarer, som “knep mig”, “tag mig”, “jeg er din lille luder”. han begyndte at sætte tempoet lidt ned, han trængte nok til en lille pause. Men hun var ikke til pauser, men ville have den bagfra.

Han trak sig ud og hun stilede sig op på alle fire. Hendes røv strittede lige ud i luften og jeg kunne tydeligt se hendes fisse, som skinnede i lyset. Han stak igen sit spyd ind i hendes brændende og med hænderne på hendes hofter begyndte han atter at kneppe hende. Hun vendte nu hovedet om og kiggede på mig. “Kan du lide, hvad du ser”, spurgte hun. “ja”, svarede jeg, mens jeg ivrigt nikkede og samtidig filede løs på pikken. “Jeg elsker pik, masser af pik”, fortsatte hun. Jeg kunne mærke, at jeg ikke havde langt igen, men heldigvis reddede hun mig, da hun sagde, “kom herover”. Først troede jeg, at jeg hørte forkert, men da hun gentog det, var jeg klar over, at den var god nok.

Jeg stoppede med mit fifleri og gik over til sengen ved siden af hende. Han kneppede hende stadig hårdt bagfra. “Lig dig her”, sagde hun og antydede med hovedet, at jeg skulle ligge mig foran hende. Jeg lagde mig foran hende med min pik ud for hendes ansigt. Hun slikkede sig om munden og lænede sig frem, så hun lige kunne nå min pik med tungen, som hun lod cirkle lidt rundt om pikéhovedet. Så slikkede hun mig og ned af skaftet, så min pik for alvor var ved at sprænges. Mit underliv begyndte at køre op og ned i ukontrollerbare bevægelser, hun var klar over, at det var op over for hun bad mig komme og tog nu pikken i munden. Jeg tror kun, at hun nåede at sutte 4-5 gange inden jeg sprøjtede hele ladningen ud i munden på hende. Hun suttede begærligt det hele i sig og fortsatte med at sutte pikken til den var helt ren igen.

Det var åbenbart også mere end hendes mand kunne klare for han kom også nu. Jeg kunne se, at han trak pikken ud og skød den af hen over hendes ryg. Længe stod han bred med lukkede øjne og nød det, mens hun legede let med min pik. Han gad hende et let klem og rejste sig og gik ud af soveværelset. Så lagde hun sig ned ved siden af mig. Hun lagde sig tæt ind til mig og lagde det ene ben ind over mine, så jeg kunne mærke hendes strømpe mod mine ben. Det var ophidsende at mærke det bløde nylon, som jo egentlig havde startet det hele.

Hendes mund fandt grådigt min og hun borede sin tunge ind i min mund. Det var jeg overhovedet ikke vant til. Men det føltes hurtigt meget frækt og dejligt. Imens søgte hendes hånd ned over mit bryst, så det kriblede i hele kroppen på mig. Den fandt min pik, som var stiv igen. “Mmmmh”, I unge mennesker kan blive ved og ved. Med ferm hånd begyndte hun at spille den af på mig. Der var ingen tvivl om, at det havde hun prøvet masser af gange. Med det rigtige tryk og små hurtige bevægelser fik hun mig hurtigt tæt på dagens anden orgasme. Jeg spurgte om, jeg også måtte kneppe hende,. Men hun rystede på hovedet og sagde, måske en anden dag, inden hun atter borede sin tunge ind i min mund og fik det hele til at eksplodere. Et øjeblik blev alt sort, da jeg kom igen, mens hun med benet holdt mig fast ind til sig fortsatte hun med at tømme min pik for sperm.

Jeg lå lidt og bare nød hendes varme krop tæt på min og hendes hånd, som nænsomt kælede for min pik. Så kyssede hun mig let på munden og sagde, at jeg nok hellere måtte gå igen. Jeg nikkede og rejste mig fra sengen. Hendes mand sad over i stolen, han måtte åbenbart være kommet ind i soveværelset, mens hun spillede den af på mig. Han så afslappet ud og sad med en øl i hånden. Mens jeg tog tøjet på, grinte han til mig og sagde, “hun er god ikke ! Hun kan fandeme sit håndarbejde og sutte og slikke, så man bliver helt blød i knæene og så hun har hun bare den fedeste røv”. Jeg kunne kun nikke og give ham ret. Hun var ret god og lækker at se på. Jeg fik det sidste tøj på. Nikkede farvel til hende og sagde tak for denne gang. Han rejste sig for at følge mig ud. Ude på trappeopgangen måtte jeg lige sidde et øjeblik og komme mig oven på denne oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *