Fræk og hot sexpartner

Fræk og hot sexpartnerJeg er en kvinde fra København på 28 år. Du må gerne være veludrustet og good looking, og selvfølgelig til sikker sex 🙂 Du skal ikke kontakte mig hvis du ikke er en seriøs person, bryder mig ikke om fake personer, og dem er der desværre en del af herinde, og syntes ikke det er fedt at bruge tid på dem. Jeg elsker god humor, og et godt grin er heller ikke af vejen, gør at dagen måske bliver lidt bedre. Jeg søger en fræk og hot sexpartner. Ser frem til at høre fra dig

Kontakte mig

7 comments

 1. Hej 🙂
  Du virker virkelig sød, vil rigtig gerne skriv og lærer dig bedre at kende! 🙂

  Skriv hvis du har lyst;)
  Gerne i kommentaren
  Håber at høre fra dig
  PS. 20 år

 2. Hej. Jeg er en seriøs og oprigtig fyr på 40 år som søger en nice og seriøs sexpartner.

  Jeg er fra København, jeg er helt nede på jorden, ved hvad jeg kan tilbyde og jeg tør vise det.

  Smid en mail til mig [email protected]
  Du vil helt sikkert ikke fortryde det…;-)

 3. Vil da godt se om vi kunne fungere som sex partnere. ? og du taget med sex i skoven Jamen så lad os finde en skov hvor du vil have en lidt større ting i røven.
  Vi kan skrive lidt sammen først her inde .. smider ikke vare min mail ud i det fri.

 4. Kunne du være interesseret i en yngre pænt par 🙂 hovedsageligt manden der skal forkæles 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.