Bifyr søges af frisk flot pige

Bifyr søges af frisk flot pige. . Jeg drømmer om sammen med min ven at være sammen med en fyr, se jer lege med hinnanden og selvfølgelig også at vi alle 3 leger sammen. Det er en selvfølge at du er renlig og sygdomsfri. Jeg har ikke med det første nogen ønske om at være sammen med dig alene, så hvis du ikke har lyst til at være sammen med min ven så lad være med at skrive. Kan det tænde dig at vi dyrker lidt SM sammen, så er det kun et plus fra min/vores side, men det vil være dig der skal modtage. Men dette er ikke noget krav, så skriv selv om du ikke har den lyst. Du skal være slank, pæn, renlig og sygdomsfri. Alder er ikke afgørende vi tænker mere på om der er kemi og gnist mellem os. Knus fra os .

Kontakte mig

3 comments

 1. Hej med jer.

  Jeg er en frisk slank fyr på 42 år. Der meget gerne ville møde jer.
  Jeg har en drøm om at møde et par. Der ville bruge mig som deres slave.
  Jeg har ingen fordomme. Så jeg er villig til at prøve alt.

  Hej fra john

 2. Hej, jeg er frisk på hvad som helst, er 21 og jeg også meget gerne prøve en trekant m.m. er lidt uerfaren fordi jeg er jomfru men jeg håber at det bliver ikke noget problem, hvis i vil komme i kontakt med mig så SMS til 60300200 eller bare ring
  Glæder mig til at høre fra jer ???

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *