Søger en mænd til sex

Jeg er en pige på 38 år der søger en mænd til sex. Jeg er i forhold, men min kæreste er helt indforstået med at jeg mødes med andre mænd. Jeg nyder at mærke en god tunge der slikker min våde mis, at blive kneppet af en god pik og i det hele taget elsker jeg bare god sex. Jeg kan bestemt også godt lide at sutte en dejlig stiv pik. Jeg har hjemmeboende børn, så evt. møder skal planlægges.

Kontakte mig

3 comments

  1. Hej er da super interesseret er 30 år gammel er single du kan kontakte mig på mail

  2. Håber du vil skrive til ole22222@ mail.com. Er meget interesseret Evt også i at være renslikker ved et gb.
    Er 52 år 176/64 slank og veltrænet. Håber du skriver

    Ole

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *