Jeg søger Kbh’s lækreste pik

Hejsa 🙂 Jeg søger Kbh’s lækreste pik til sjov, ballade og frække oplevelser. Foretrækker en stor, smuk og udholdende en af slagsen 😉 Og så må den gerne sidde på en yngre fræk bandit med glimt i øjet der ved hvad han gør. Hvis vi samtidig også har noget at tale om udover sex, er det et stort plus i min bog 😉 Jeg er af den opfattelse at sex skal være sjovt, pirrende, passioneret, frækt, vildt, svedigt, fantasifuldt, blidt og intimt. Hader sjusk og finder at rejsen er mindst lige så vigtigt og fantastisk som målet. Kold og kynisk sex siger mig intet – Derfor er det også vigtigt for mig at du har noget at byde på rent menneskeligt. Jeg søger som udgangspunkt ikke engangsknald men kan jo ikke afvise at det vil ske. Foretrækker helt klart en fast legekammerat der har tiden og lysten til fordybelse og fri leg og gerne meget af det og gerne ofte 😉

Kontakte mig

4 comments

 1. hejsa frække
  du er heldig og at have fundet kbh’s lækreste pik lige her, som er klar på at udleve dine vildeste fantasier med dig!
  jeg er en høj ung fyr på 21 med et godt udstyr mellem benene 😉
  skynd dig og skriv!

 2. Hejsa,

  Jeg synes din announce lyder spændende. Jeg er meget enig i de ting du skriver

  Jeg er en ung fyr på 21, som kommer fra nordsjælland. Jeg er meget open minded, og nem at snakke med – jeg er 195, og vejer 80 kg – hvis det har interesse så skriv en mail, så kan vi evt. lærer hinanden lidt bedre at kende

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *