Kneppes I alle huller

Kneppes I alle hullerHej med Jer. Vi er et nydannet par. Hun er 29 og jeg 45 år. Hun har en våd drøm om at være vores bitch og vil kneppes I alle huller og hvad vi ellers finder på. Desuden kommer hun til at styre alt også mig 🙂 Jeg kommer dog til at kneppe hende analt til at starte med. Sceancen Kommer til ar foregå I Horsens I min lejlighed. Vi vil betale jeres eventuele udgifter for dette. Hun er en rigtig lækker, feminine og sexet kvinde. så tøv ikke med jeres responds. Sceancen kommer til ar foregå et sted mellem d. 24/5 og d.28/5.

Kontakte mig

2 comments

  1. Hejsa.. i to
    Det lyder til at være noget for mig, i kan prøve at skrive til mig
    og vi ser om det kan blive til noget
    K. Brayan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *