Søger frække oplevelser

Søger frække oplevelserJeg søger frække oplevelser… Men er meget kræsen..blush
Kan ikke præcisere helt hvad det er jeg ønsker, nok først at lure lidt, og se hvad der er og frister…Er desværre ikke så god til at svare på mine breve, men vil gøre et forsøg… Mit problem med det er direkte at når jeg går ind på denne side, er det fordi jeg bare trænger..kiss og så er det ikke breve jeg har lyst til at skrive, det er noget helt andet der er i mine tanker…blush Men kan tilføje, at jeg søger nogen at dele nogle dejlige, frække oplevelser med, evt få udlevet nogle af de fantasier jeg har…Men det der holder mig tilbage, er især at jeg vejer 10 kg for meget, så føler mig ikke så lækker, men lysten er desværre ikke forsvundet, den er der fakriskt konstant..Så en stor dejlig mand der kunne tilfredstille mig, ville få en kvinde der elsker at dyrke sex i næsten alle variationer…og steder….no.. Har også i den senere tid haft lyst til at prøve yngre mænd, har igennem tiden fået tilbud, men aldrig taget dem, nu syntes jeg det kunne være frækt at prøve det…

Kontakte mig

6 comments

 1. Lidt om mig.

  29 år
  183 høj
  120kilo tung (muskoløs – Arbejder som livvagt og dyrker kampsport på elite plan)
  Virkelig kønt udsende

  Har en kæreste men vi dyrker næsten ingen sex og lider derfor efter en dejlig bolleven.

  Giv mig en besked på e-mail så kan vi bytte billeder.

  [email protected]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *