Knep mig bagfra

Knep mig bagfraHar en lille drøm om at “mødes” nogen i, siger en parkeringsplads, og han tager mig i sin bil. Knep mig bagfra enten bagsiden eller bilen. Eller at han vil, og sniger sig op bag mig, når jeg står ved bilen, stikker sin hånd under min nederdel / kjole og Fondling og onanere mig, så bare køre din pik i mig … Jeg kan aldrig se dig … bare føler i mig … hvordan din chok fylder mig … hårdere … hurtigere .. indtil det går for os

Kontakte mig

31 comments

  1. Jeg er en mand med et kæmpe behov for sex så er der en kvinde der har løst til sex med mig så skriv helt i Aalborg område skrive nu

 1. Hejsa, du lyder som en fræk tøs med nogle dejlige fantasier der selvfølgelig skal prøves af! Jeg er en ung, veludrustet og veltrænet fyr med et flot ansigt.. Det lyder måske som en af de sædvanlige mænd, som fører sig lidt for meget frem, men vil selvfølgelig gerne sende billeder to back it up 😉
  Jeg er dog meget skeptisk over for denne side, men du kan jo sende en mail, som jeg skriver forneden 🙂 så vil jeg med glæde sende dig i syvende himmel! Håber på at høre fra dig 🙂
  [email protected]

 2. Hej jeg bor i esbjerg ,jeg er 177h alm af bygning brunt kort hår ,har et godt udseende og er godt udrustet ,jeg er 42 år ,jeg vil gerne slikke dig ,smøre dig ind ,kneppe dig mit tlf nr er 52444834 hilsen gummitarsan.

 3. hej med dig smukke kan du ikke bare smse til mig på 40824419 så vi kan finde en dag sammen knuz knuz ps elsker sex Finn

 4. Hej du ser fræk ud
  Jeg er en fyr på 20 som er frisk på det meste veludrustet

  Kontakt mig basse

 5. Sikke en fræk fantasi. Den vil jeg med glæde gerne prøve at være med til at opfylde smukke. Du skriver bare hvis du sku få lyst. Er en flot ung mand på 32. Og trænet

 6. Hej, det ville være mig en ære at gøre din drøm til virkelighed og hvis du vil komme i kontakt med mig så SMS til 60300200 eller bare ring
  Glæder mig til at høre fra dig ? ??

 7. jeg vil meget knippe dig bagfra – du vil sent glemme det , du høre fuglene synge
  gerne hos mig , derfor skal jeg ordne dig

  hilsen jan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *