Kneppe min stramme fisse

Kneppe min stramme fisseSøger en mand omkring 180 med lækkert hårde pik. Hvem ønsker at kneppe min stramme fisse. Indtil videre ingen kneppede mig længe nok, så jeg også komme til at nyde. Det hojtas direkte hvordan stramme jeg … og så kommer de efter 2 minutter. Bestemt ingen overdrivelse, lover jeg. Lidt sjov, jeg synes, det er … men også kedeligt. Da jeg ikke fik at opleve så meget. Er du mand stand skide længere og har en bearish pik. Jeg er nysgerrig efter at vide det, og kan lide at sutte pik.

Kontakte mig

22 comments

 1. Jeg er 26 år og har trænet mig selv i at holde i lang tid. Og nu tænker du ja det flot. Hvad nu hvis jeg siger de fleste kvinder jeg knepper kommer 2-3 gange minimum før jeg selv kommer hvis jeg overhoved selv når at komme. Uden overdrivelse. Hvis du er fra sjælland ville jeg gerne give dig lidt af hvad jeg kan bare fordi jeg elsker en udfordring ;). Er 21 cm. Håber ik det er for stort :). Du kan kontakte mig på [email protected]. Så kunne det være at vi begge to kan få nået vildlt og godt. Ps. Jeg er til det hele så hvis du bare ville missionær så må jeg desvære takke nej.

 2. jeg vil kneppe dig helt vildt .. kom kom jeg lover dig du for dit livs bedste pik af mig. jeg er 24 år med en stor fed pik og elsker og kneppe din fisse til vi begge er tæt på besvimelse

 3. Hey lille skat 😉 det sku li før jeg får helt ondt af dig 🙂 Det faktisk rigtig synd for dig at du aldrig har fået noget ordentlig sex. Sådan ku det ihvertfald lyde.
  Vi ku jo mødes hos dig ell mig og se om vi kunne forføre og tænde hinandens følelser – Det er jeg ret sikker på vi faktisk vil være gode til.
  tænker at du er dejlig at være sammen med sån max kærlig, sød og pisse fræk måske 😉 en lille lækker tøs. Jeg er vild med sex og har mine følelser med i det. Det er sån et vekslen imellem total elskov og blid dominans og ja dine egne følelser vil komme bagpå dig selv for det sku mig der styrer hvornår du kommer 😉 det eneste der bestemmer hvor mange orgasmer du får er faktisk den tid du sætter af til at ha sex med mig . Har vi timer nok sammen kommer der self et tifspunkt hvor det ik er muligt for dig at holde til flere orgasmer. De blir til sidst så kraftige og kommer så tæt på hinanden at de nærmest aldrig holder 🙂 Det blir man faktisk ret liderlig af at tænke på:)
  Sms ell gi mig et kald 😉 på tlf: 20697544
  Kfh: Ham der har lyst til sex med dig.

 4. Hejsa frække jeg kan sagtens hjælpe dig skriv og lad os snakke lidt om det. Er selv 32 flot og trænet ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *